Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezon 7. De ce a plâns Dima în hohote în emisia live de la Capriciile Iubirii. Ce îl afecta

Publicat:

In timp ce facea sport, Dima a inceput sa planga. Roberto a mers sa-l consoleze și a aflat ca tanarul este afectat de faptul ca nu poate fi alaturi de tatal sau, care iși serbeaza ziua de naștere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Antonia și doamna Daniela și-au adresat cuvinte grele. Gabriela Cristea a intervenit intre cele doua

12:05, 28.06.2024 - Antonia și doamna Daniela și-au adresat replici dure in ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Mama lui Cristian Marinescu a rabufnit atunci cand tanara a spus ca nu mai poate sa stea in aceeași casa cu ea.

Mireasa - Capriciile iubirii. Curațenia, motiv de discuții intre Cristian Marinescu și concurenți: „Daca n-am facut un sezon, mai are rost sa facem?”. Cum vede imparțirea treburilor casnice in relația cu Antonia

20:10, 18.06.2024 - Ceilalți baieți din casa Mireasa sunt de parere ca iubitul Antoniei a tras mai mult chiulul atunci cand a venit vorba de curațenie. Cristian Marinescu recunoaște ca nu se numara printre activitațile lui preferate și ca și in fața de acasa, tot partenera ar fi cea care s-ar ocupa de treburi in casa.

Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casa. Ce premiera a avut loc in istoria emisiunii, dupa eliminarea tinerei

12:15, 01.06.2024 - Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini de la plecarea Adrianei la Mireasa - Capriciile Iubirii. De asemenea, Gabriela Cristea a facut o precizare foarte importanta dupa eliminarea tinerei din show-ul matrimonial.

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusa sa o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut sa ințeleaga gelozia concurentei

11:21, 28.05.2024 - Doamna Iuliana și Maria au stat de vorba dupa tensiunile aparute intre cei doi. Mama lui Ștefan a vrut sa ințeleaga la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atat de suparata pe fiul ei.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjata de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasa pe fosta”

16:46, 13.05.2024 - Elena i-a spus iubitului ei ca se simte deranjata cand Valentin interacționeaza cu Antonia. In emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024 au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre foștii iubiți.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Un nou concurent a intrat in casa. Care e povestea lui Dani, tanarul in varsta de 27 de ani: "Imi doresc..." / VIDEO

21:00, 02.04.2024 - Un nou concurent a intrat in casa Mireasa cu dorința de a-și gasi sufletul pereche. Dani are 27 de ani și este originar din Turnu Magurele, insa mare parte din viața și-a petrecut-o in Franța.


Ce parere ai despre aceasta stire?