Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au anunțat sexul copilului: „ Încă nu-i 100% sigur, dar…”. Fata a trecut prin clipe dificile

Publicat:

Dani și Daiana au spus ca, porivit ultimelor consultații, vor avea un baiețel. Fata a precizat ca informația primita nu e sigura in procent de 100%, dar balanța inclina spre un baiețel. Cei doi foști concurenți Mireasa au vorbit live cu susținatorii și le-au spus detalii despre sarcina.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevarul despre „burtica de gravida”. Ce a dezvaluit in mediul online: „Mulțumesc pentru felicitari”

19:46, 15.06.2024 - Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile ca ar fi insarcinata. Ce a spus fosta concurenta a show-ului matrimonial despre imaginile in care pare ca iși arata „burtica de gravida”.

Mireasa, sezon 8. Cum a aparut Adrian dupa ce Daria a confirmat desparțirea: „Nu se poate sa fie doar o poveste spusa”

18:10, 12.06.2024 - Adrian a publicat mai multe imagini dupa ce desparțirea dintre el și Daria a ajuns la urechile fanilor Mireasa. Tanarul a anunțat ca urmeaza dorește sa-și spuna și el partea sa de poveste.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Antonia de la Mireasa, sezonul 9, momente grele, la mai bine de o saptamana de cand a fost eliminata: „Zilele acestea au fost dificile”. Iși dorește sa il revada pe Cristian

18:36, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata pe 26 aprilie, iar de atunci, concurenta spune ca nu iși gasește liniștea, știind ca iubitul ei, Cristian Marinescu, a ramas in competiție. Tanara trece prin momente grele in aceasta perioada și așteapta sa se reintalneasca.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.


Ce parere ai despre aceasta stire?