Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezon 7. Ce spune Antonio despre Beatrice, tânăra pe care a invitat-o în competiție

Publicat:

Antonio a fost in extaz cand a auzit propunerile . Aceasta i-a oferit mai multe variante de premii dupa ce a caștigat proba . El a ales ultima opțiune și a invitat-o pe Beatrice in casa Mireasa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce planuri au Albert și Laura dupa ieșirea din competiție. Declarațiile concurențiilor despre experiența emisiunii: „M-am maturizat” / VIDEO

23:10, 25.06.2024 - Albert și Laura au numeroase planuri impreuna pe care vor sa le puna in aplicare dupa ce vor ieși din competiția Mireasa. Cei doi sunt pregatiți sa infrunte viața de zi cu zi, avand cateva obiective de atins. In ceea ce privește parcursul lor in emisiune, s-au maturizat și au invațat lecții noi.

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevarul despre „burtica de gravida”. Ce a dezvaluit in mediul online: „Mulțumesc pentru felicitari”

19:46, 15.06.2024 - Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile ca ar fi insarcinata. Ce a spus fosta concurenta a show-ului matrimonial despre imaginile in care pare ca iși arata „burtica de gravida”.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin ca au vorbit prin semne despre el

14:55, 17.05.2024 - Cristian a susținut ca Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteala celor doi baieți. Imaginile cu discuția inițiata de Cristian au fost difuzate in gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

O mai știi pe Beatrice, tanara de la Capricii pe care Antonio a invitat-o in casa Mireasa? Cum arata și ce mai face acum

09:46, 06.04.2024 - Va amintiți de Beatrice Iuga, tanara pe care Antonio a invitat-o in competiția Mireasa pentru a-l cunoaște? Pe vremea aceea, tanara era panelist la Mireasa, Capriciile Iubirii. Iata cum arata acum!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.


Ce parere ai despre aceasta stire?