Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Imagini cu ultimele discuții purtate de Irina și Maria. De ce lipsesc Simona și Andrei din live

Publicat:

In gala de pe 3 iulie 2023 au fost difuzate imagini de la plecarea Irinei din casa Mireasa. La inceputul emisiei live a anunțat ca Simona și Andrei lipsesc, pentru ca sunt la fantasy date. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona de la Mireasa, sezonul 7, este istorie pentru Andrei! Fostul concurent iubește din nou. Primele imagini el și actuala partenera / FOTO

17:20, 21.06.2024 - In urma cu mai bine de doua luni, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, confirma ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Cei doi s-au casatorit in Marea Finala, dar s-ar fi desparțit la noua luni distanța. Acum, se pare ca a rasarit soarele și pe strada fostului concurent, caci iubește din nou.

Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele trei cupluri nominalizate

16:40, 21.06.2024 - In cursa de eliminare care a fost valabila pana in gala de pe 21 iunie 2024 de la Mireasa s-au aflat 3 cupluri: Vlad și Iuliana, Maria și Ștefan și Albert și Laura. Gabriela Cristea a anunțat rezultatul!

Mireasa - Capriciile iubirii. Curațenia, motiv de discuții intre Cristian Marinescu și concurenți: „Daca n-am facut un sezon, mai are rost sa facem?”. Cum vede imparțirea treburilor casnice in relația cu Antonia

20:10, 18.06.2024 - Ceilalți baieți din casa Mireasa sunt de parere ca iubitul Antoniei a tras mai mult chiulul atunci cand a venit vorba de curațenie. Cristian Marinescu recunoaște ca nu se numara printre activitațile lui preferate și ca și in fața de acasa, tot partenera ar fi cea care s-ar ocupa de treburi in casa.

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusa sa o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut sa ințeleaga gelozia concurentei

11:21, 28.05.2024 - Doamna Iuliana și Maria au stat de vorba dupa tensiunile aparute intre cei doi. Mama lui Ștefan a vrut sa ințeleaga la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atat de suparata pe fiul ei.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Incalcare grava de regulament, cu consecințe imediate. Ce au facut Maria și Ștefan

15:35, 13.05.2024 - Maria și Ștefan au fentat camerele și lavalierele la petrecerea de sambata din casa Mireasa. Cei doi iubiți au incalcat regulamentul emisiunii. Simona Gherghe a anunțat ca fiul doamnei Iuliana intra in cursa de eliminare.

Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre desparțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a facut tanara

17:05, 12.05.2024 - Dupa aproximativ doua luni in care Antonio și Maria nu au mai intrat live cu susținatorii, cei doi caștigatori ai sezonului 7 Mireasa și-au facut puțin timp pentru cei care și-au dorit sa le puna intrebari. Cei doi tineri se afla in prezent in Marea Britanie. Printre subiectele abordate s-a numarat…

Mireasa, sezon 9. Liviu, discuție cu Ștefan despre divergențele dintre Delia și Maria: „Cine iși arata prima ghearele?”

18:25, 11.05.2024 - Dupa discuțiile tensionate despre lista de cumparaturi, unde Delia a spus ca Maria i-a taiat fructele de mare pe care intenționa sa le gateasca pentru toți concurenții, Liviu și Ștefan au avut o discuție.

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.


Ce parere ai despre aceasta stire?