Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul meu. O concurenta vrea să părăsească competitia. "S-a saturat!"

Publicat:

Catalina sustine ca mama lui Niculae, doamna Maria, incearca sa o sfatuiasca in anumite chestiuni, deși ea nu este pregatita psihic, scriu cei de la SpyNews.ro.

Angela, mama Catalinei, a spus ca fiica sa nu este fericita, iar asta pentru ca Niculae nu ii ofera liniste deplina.  Cei doi concurenti nu se mai inteleg foarte bine, iar interventia mamei lui Niculae le strica relatia, fapt ce o determina pe Catalina sa iși doreasca sa paraseasca competiția.

Citește și  MIREASA PENTRU FIUL MEU copiaza . SCENE XXX intre Elly si Cristian. Totul a fost filmat

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Care ar fi motivul pentru care Maria, fosta iubita a lui Cristian, a venit in emisiune. Ce crede tanarul / VIDEO

23:05, 24.06.2024 - Cristian și-a spus parerea cu privire la care ar fi motivul pentru care Maria, fosta lui iubita, a venit in emisiune. Ce a spus tanarul in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa - Capriciile iubirii. Maria și Ștefan și-au petrecut prima noapte impreuna. Concurenta i-a facut multe compliemte iubitului ei: „Te ador...” / VIDEO

20:55, 29.05.2024 - Maria și Ștefan au obținut votul favorabil din partea concurenților pentru a petrece noaptea impreuna, așa ca au stat unul cu celalalt in declarații și apropiere maxima. Tanara i-a facut o mulțime de complimente iubitului sau.

Daria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa sezonul 8, critici la adresa doamnei Maria. Ce a avut de spus tanara despre femeia care l-a insoțit pe iubitul ei, Adrian, in compeitiție

16:25, 29.05.2024 - Daria este fosta concurenta a emisiunii Mireasa, sezonul 8, și chiar daca nu mai poate fi vazuta la fel de des ca inainte pe micul ecran, tanara este activa in mediul online, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Eliminare cu scandal! Natalia a izbuncit și l-a pus la zid pe Cristian! De ce ar fi venit concurentul, de fapt, in emisiune: ”Este singurul lui scop” / VIDEO

21:06, 20.05.2024 - Natalia a fost eliminata din casa Mireasa, dar nu a plecat pana cand nu a spus totul! In timp ce iși pregatea bagajul de plecare, a ibzucnit și l-a pus la zid pe Cristian! Concurenta a facut acuzații grave și este convinsa care este motivul pentru care a venit in emisiunea Mireasa. Iata cum l-a aparat…

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?