Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andreea, primele declaraţii despre sarcină. "Poate ne întoarcem trei..."

Publicat:

In fotografia care a facut furori pe internet, Andreea apare tinandu-si mana pe burtica mare, ce parea de gravida, scrie a1.ro. Asaltata de intrebarile fanilor, ea a tinut sa lamureasca lucrurile: Este sau nu insarcinata?

"Doamne! Imi cer scuze dar nu sunt, nu m-am gandit la asa ceva cand am facut poza. Intr-adevar, daca ma uit acum cu bluza flu-flu si cum tin mana asa pare. Dar cine stie poate ne-ntoarcem trei", a fost raspunsul Andreei la intrebarile fanilor.

Andreea si Alin au participat la "Mireasa pentru fiul meu" in cel de-al doilea sezon, iar de atunci traiesc o poveste…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Maria Lungu a plecat din casa show-ului matrimonial. Ce declarații a facut tanara despre Antonia

15:30, 27.06.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian Marinescu, a parasit casa Mireasa sezonul 9 miercuri 26 iunie 2024 dupa trei zile. Tanara a facut dezvaluiri neașteptate despre Antonia, dar și despre Albert.

Mircea Geoana, declarații la Cluj despre ascensiunea Romaniei in UE: ,,Am depașit Ungaria și Grecia”/,,Austria este printre primele pe lista"

14:00, 27.06.2024 - In cadrul unei conferințe de presa organizata la Cluj, 27 iunie, Secretarul General Adjunct al NATO a vorbit despre posibilitatea ca Romania sa depașeasca Austria din punct de vedere al influenței in Uniunea Europeana. Pe langa asta, Mircea Geoana a precizat și care sunt țarile pe care Romania deja…

Fosta concurenta de la MPFM a imbracat rochia de mireasa, la patru ani de la cununia civila cu tatal fiului ei! Primele declarații dupa nunta: ”Am așteptat aceasta zi din tot sufletul”

22:55, 26.06.2024 - Bucurie uriașa pentru o fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu! Nicoleta, participanta in sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Catalin, participant și el in sezonul 4, au spus DA și in fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civila. Primele declarații ale Nicoletei despre nunta! Au…

Mireasa - Capriciile iubirii. Vlad, primele declarații dupa ce a fost la un pas de eliminare: „Imi era greu sa o las pe Iuliana”. A izbucnit in lacrimi cand a aflat ca nu este eliminat

20:15, 21.06.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus momente dificile pentru Vlad, care urma sa afle daca pleaca acasa. Dupa ce inițial a aflat ca a fost eliminat, mai apoi a fost salvat pentru ca era in topul preferințelor publicului.

(video) „Sa ma zambesc?!”. Primele declarații ale șefei de la FISC, Liliana Mosorete, vizata in dosarul corupției de la Nord: Nu am vreun statut

15:30, 04.06.2024 - Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii au ajuns cu descinderi și in biroul șefei adjuncte a Direcției Generale Control a Serviciului Fiscal de Stat din nordul R. Moldova, Liliana Mosorete.

Mircea Lucescu, primele declarații de la sosirea in țara dupa ce Razvan Lucescu a cucerit titlul cu PAOK in Grecia

18:26, 20.05.2024 - Razvan Lucescu a cucerit duminica al doilea sau titlu de campion cu PAOK in Grecia, dupa un succes dificil obținut pe terenul rivalei Aris (2-1), in urma unui meci pe care oaspeții l-au incheiat in inferioritate numerica.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.


Ce parere ai despre aceasta stire?