Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Andreea Mantea a făcut anunţzul care a surprins pe toată lumea

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Sezonul al patrulea al show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” tinde pe zi ce trece sa se consacre drept o editie de-a dreptul bulversanta in primul rand din cauza gesturilor atipice facute de concurenti, in principal saritul gardului neintalnit in stagiunile precedente.

Miercuri, in pauza de publicitate, concurentul s-a ridicat de pe canapea si a sarit gardul fara sa se gandeasca la consecinte, scrie a1.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce planuri au Albert și Laura dupa ieșirea din competiție. Declarațiile concurențiilor despre experiența emisiunii: „M-am maturizat” / VIDEO

23:10, 25.06.2024 - Albert și Laura au numeroase planuri impreuna pe care vor sa le puna in aplicare dupa ce vor ieși din competiția Mireasa. Cei doi sunt pregatiți sa infrunte viața de zi cu zi, avand cateva obiective de atins. In ceea ce privește parcursul lor in emisiune, s-au maturizat și au invațat lecții noi.

Mireasa sezonul 9. Cristina a discutat despre o posibila sarcina, dupa ce a avut grețuri și alte simptome

12:46, 12.06.2024 - Cristina le-a povestit Laurei și doamnei Mariana ca are grețuri și mai multe simptome ale sarcinii. Cele doua au tachinat-o, in ciuda faptului ca ea afirma cu vehemența ca nu poate fi insarcinata.

Mesajul emoționant postat de Alexandru de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce și-a vazut iubita plangand de dorul lui, in emisiune:„Mereu cu ...” / FOTO

21:30, 29.05.2024 - Alexandru, iubitul Cristinei, a fost eliminat din competiția Mireasa in gala de pe data de 10 mai 2024. De atunci, cei doi indragostiți nu s-au mai intalnit, numai Alexandru a fost cel care a putut sa iși urmareasca zilnic, iubita ramasa in competiție, pe micul ecran.

Daria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa sezonul 8, critici la adresa doamnei Maria. Ce a avut de spus tanara despre femeia care l-a insoțit pe iubitul ei, Adrian, in compeitiție

16:25, 29.05.2024 - Daria este fosta concurenta a emisiunii Mireasa, sezonul 8, și chiar daca nu mai poate fi vazuta la fel de des ca inainte pe micul ecran, tanara este activa in mediul online, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei.

Cum arata Ela de la Mireasa sezonul 4 dupa ce a ales sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata de soția lui Petrica i-a surprins pe fani: "Sunt maxim..." / FOTO

20:56, 28.05.2024 - Recent, soția lui Petrica Nemes a ales sa faca o schimbare la nivelul feței. Ela, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a decis sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata recent de tanara pe pagina personala de Instagram a strans sute de like-uri.

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?