Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa - Capriciile iubirii. Doamna Daniela, sfaturi pentru Delia cu privire la ziua cununiei civile. Care a fost reacția Antoniei, după ce a văzut imaginile cu cele două

Publicat:

Mult a fost, puțin a mai ramas pentru cuplurile de la Mireasa care vor sa se casatoreasca in . Printre ei se numara și Delia și Liviu, care au depus actele pentru a face cununia civila. Concurenta este incantata ca urmeaza sa se marite, așa ca i-a cerut sfatul doamnei Daniela.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Ce a sfatuit-o doamna Daniela pe Delia cu privire la ziua cununiei civile. Reacția Antoniei, care era de fața

10:10, 05.07.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pentru cuplurile de la Mireasa care vor sa se casatoreasca in Marea Finala. Printre ei se numara și Delia și Liviu, care au depus actele pentru a face cununia civila. Concurenta este incantata ca urmeaza sa se marite, așa ca i-a cerut sfatul doamnei Daniela.

Mireasa - Capriciile iubirii. Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta iubitul: „Am puține emoții”

20:50, 02.07.2024 - Delia și Liviu de la Mireasa au implinit trei luni de cand formeaza un cuplu și sunt mai siguri ca niciodata ca le este scris sa fie impreuna. Cei doi s-au intrecut in surprize, prima fiind concurenta. Au planuri mari și pentru cand se va termina competiția.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina s-a accidentat in timpul ultimului task. Ce spune Cristian Marinescu dupa ce a fost acuzat ca nu a ținut cont ca in joc sunt doua fete

20:20, 19.06.2024 - Ultimul task de la Mireasa a adus și ceva probleme pentru Cristina. Concurenta s-a accidentat și a avut nevoie de ajutorul medicilor, iar in ediția de astazi a venit cu mana bandajata. Și inelul de logodna a avut de suferit, caci s-a indoit. Cristina a facut echipa cu Alex impotriva lui Cristi și a…

Mireasa - Capriciile iubirii. Curațenia, motiv de discuții intre Cristian Marinescu și concurenți: „Daca n-am facut un sezon, mai are rost sa facem?”. Cum vede imparțirea treburilor casnice in relația cu Antonia

20:10, 18.06.2024 - Ceilalți baieți din casa Mireasa sunt de parere ca iubitul Antoniei a tras mai mult chiulul atunci cand a venit vorba de curațenie. Cristian Marinescu recunoaște ca nu se numara printre activitațile lui preferate și ca și in fața de acasa, tot partenera ar fi cea care s-ar ocupa de treburi in casa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Mireasa, Capriciile iubirii. Ce promisiune i-a facut Liviu iubitei sale. Delia și concurentul formeaza un cuplu indragite de fani: „Nu vreau sa fiu obligata sa...” / VIDEO

23:45, 23.05.2024 - In Casa Mireasa, cuplurile devin tot mai solide și au numeroase planuri de viitor. Așa se intampla și in cazul Deliei și a lui Liviu. Cei doi comunica frecvent despre visurile pe care le au dupa ce vor ieși din emisiune și sunt pregatiți pentru o noua viața impreuna.

Mireasa - Capriciile iubirii. Delia, afectata de comentariile fanilor, dupa ce s-a spus ca a intervenit in alte cupluri: „Nu am spart case”. Ce i-a spus Liviu, dupa acest moment

21:20, 11.04.2024 - Delia și Liviu au aflat ce cred oamenii de acasa despre ei, asta pentru ca au putut sa citeasca o parte din comentarii intr-un live pe YouTube. Printre mesajele de incurajare pentru cei doi, s-au aflat și alte reacții, unele dintre ele la adresa Deliei, acuzata ca a intervenit intre Liviu și Iuliana.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?