Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce planuri au Albert și Laura după ieșirea din competiție. Declarațiile concurențiilor despre experiența emisiunii: „M-am maturizat” / VIDEO

Publicat:

Albert și Laura au numeroase planuri impreuna pe care vor sa le puna in aplicare dupa ce vor ieși din competiția Mireasa. Cei doi sunt pregatiți sa infrunte viața de zi cu zi, avand cateva obiective de atins. In ceea ce privește parcursul lor in emisiune, s-au maturizat și au invațat lecții noi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cand a simțit Albert ca s-a produs o ruptura in relația cu Laura. Cei doi tineri s-au desparțit: „Nu suntem facuți unul pentru celalalt” / VIDEO

23:51, 27.06.2024 - Albert a dezvaluit in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii care a fost momentul in care a simțit ca s-a produs o ruptura in relația cu Laura. Cei doi tineri s-au desparțit. Ce a marturisit concurentul.

Mireasa - Capriciile iubirii. Curațenia, motiv de discuții intre Cristian Marinescu și concurenți: „Daca n-am facut un sezon, mai are rost sa facem?”. Cum vede imparțirea treburilor casnice in relația cu Antonia

20:10, 18.06.2024 - Ceilalți baieți din casa Mireasa sunt de parere ca iubitul Antoniei a tras mai mult chiulul atunci cand a venit vorba de curațenie. Cristian Marinescu recunoaște ca nu se numara printre activitațile lui preferate și ca și in fața de acasa, tot partenera ar fi cea care s-ar ocupa de treburi in casa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Maria și Ștefan și-au petrecut prima noapte impreuna. Concurenta i-a facut multe compliemte iubitului ei: „Te ador...” / VIDEO

20:55, 29.05.2024 - Maria și Ștefan au obținut votul favorabil din partea concurenților pentru a petrece noaptea impreuna, așa ca au stat unul cu celalalt in declarații și apropiere maxima. Tanara i-a facut o mulțime de complimente iubitului sau.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Vlad și-ar dori un copil cu Iuliana. Concurentul e decis ca ea e aleasa: "Pe bune zic..." / VIDEO

22:20, 14.05.2024 - Deși subiectul casatorie a starnit controverse atunci cand a fost discutat de Vlad și Iuliana, concurentul pare decis ca actuala partenera de viața este cea cu care vrea sa iși petreaca tot restul vieții. Acesta a dezvaluit ca și-ar dori un copil cu Iuliana.

Mireasa - Capriciile iubirii. Controverse dupa gala de vineri atunci cand s-au facut nominalizari: „Cel mai rau lucru...”. Albert, Vlad și Alexandru sunt in cursa de eliminare

20:00, 06.05.2024 - Ultima gala de vineri a starnit o mulțime de reacții in casa Mireasa. Albert, Alexandru și Vlad au intrat in cursa de eliminare, iar cei trei sunt convinși ca de acum incolo a inceput cu adevarat competiția.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?