Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Când a simțit Albert că s-a produs o ruptură în relația cu Laura. Cei doi tineri s-au despărțit: „Nu suntem făcuți unul pentru celălalt” / VIDEO

Publicat:

Albert a dezvaluit in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - care a fost momentul in care a simțit ca s-a produs o ruptura in relația cu Laura. Cei doi tineri s-au desparțit. Ce a marturisit concurentul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Cum a raspuns Albert cand a fost intrebat daca o place pe Maria Lungu. Ce a marturisit baiatul

10:40, 28.06.2024 - Albert a marturisit daca Maria Lungu este adevaratul motiv al desparțirii de Laura in ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Tanara a vorbit și despre gesturile nepotrivite pe care le-ar fi facut fața de fosta iubita a lui Cristian Marinescu, chiar in preajma partenerei sale.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce planuri au Albert și Laura dupa ieșirea din competiție. Declarațiile concurențiilor despre experiența emisiunii: „M-am maturizat” / VIDEO

23:10, 25.06.2024 - Albert și Laura au numeroase planuri impreuna pe care vor sa le puna in aplicare dupa ce vor ieși din competiția Mireasa. Cei doi sunt pregatiți sa infrunte viața de zi cu zi, avand cateva obiective de atins. In ceea ce privește parcursul lor in emisiune, s-au maturizat și au invațat lecții noi.

Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele trei cupluri nominalizate

16:40, 21.06.2024 - In cursa de eliminare care a fost valabila pana in gala de pe 21 iunie 2024 de la Mireasa s-au aflat 3 cupluri: Vlad și Iuliana, Maria și Ștefan și Albert și Laura. Gabriela Cristea a anunțat rezultatul!

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura, deranjata de comportamentul lui Albert. Concurentul nu crede ca trebuie sa se schimbe: „Nici macar nu te-ai uitat” / VIDEO

21:50, 14.06.2024 - Laura este deranjata de comportamentul lui Albert. Cu toate acestea, concurentul de la Mireasa - Capriciile Iubirii este de parere ca nu trebuie sa se schimbe. Iata ce au discutat cei doi tineri indragostiți.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Maria și Ștefan, discuții importante despre relația lor. Ce și-au marturisit concurenții: „La inceput nu e incredere”

00:26, 07.06.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa și sunt pregatiți pentru o viața in doi. Concurenții și-au povestit numeroase detalii despre trecutul lor pentru a se cunoaște cat mai bine, menționand și cum a inceput relația dintre ei, cand ambii erau sceptici.

Mireasa. Reacția Ionelei, dupa ce a aflat ca a fost eliminata. Cum s-a simțit concurenta: „Acasa este locul...” / VIDEO

23:50, 24.05.2024 - Care a fost reacția Ionelei, dupa ce a aflat ca a fost eliminata din emisiune. Cum s-a simțit indragita concurenta, dar și ce spune despre plecarea acasa. Tanara a dezvaluit daca ar mai fi vrut o relație cu Albert.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?