Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, victima abuzului domestic. A povestit cu lux de amănunte situațiile care au traumatizat-o

Publicat:

Sabrina i-a povestit Alinei ca a fost victima violenței domestice in ambele relații serioase pe care le-a avut. Perneș, iubitul ei de la Mireasa sezon 5, nu a insistat sa afle mai multe despre acest subiect pentru a nu o pune pe Sabrina intr-o situație neplacuta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevarul despre „burtica de gravida”. Ce a dezvaluit in mediul online: „Mulțumesc pentru felicitari”

19:46, 15.06.2024 - Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile ca ar fi insarcinata. Ce a spus fosta concurenta a show-ului matrimonial despre imaginile in care pare ca iși arata „burtica de gravida”.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin ca au vorbit prin semne despre el

14:55, 17.05.2024 - Cristian a susținut ca Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteala celor doi baieți. Imaginile cu discuția inițiata de Cristian au fost difuzate in gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Ce se intampla intre Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8. In ce stadiu a ajuns relația lor: „Fiecare cu bagajul sau” / VIDEO

10:50, 31.03.2024 - Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8, au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Și ei au intampinat momente dificile pe parcursul relației, insa au știut sa treaca intotdeauna peste, iar asta pentru ca iubirea a jucat cel mai important rol.…


Ce parere ai despre aceasta stire?