Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum explică Cosmin gestul care a dus la descalificarea lui. Tatăl lui a condamnat comportamentul avut

Publicat:

Dupa ce au parasit casa Mireasa, Cosmin și doamna Robertina au fost prezenți in platoul Mireasa- unde au explicat cum s-a ajuns la gestul care le-a adus descalificarea din competiție.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele trei cupluri nominalizate

16:40, 21.06.2024 - In cursa de eliminare care a fost valabila pana in gala de pe 21 iunie 2024 de la Mireasa s-au aflat 3 cupluri: Vlad și Iuliana, Maria și Ștefan și Albert și Laura. Gabriela Cristea a anunțat rezultatul!

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura, deranjata de comportamentul lui Albert. Concurentul nu crede ca trebuie sa se schimbe: „Nici macar nu te-ai uitat” / VIDEO

21:50, 14.06.2024 - Laura este deranjata de comportamentul lui Albert. Cu toate acestea, concurentul de la Mireasa - Capriciile Iubirii este de parere ca nu trebuie sa se schimbe. Iata ce au discutat cei doi tineri indragostiți.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cat de greu i-a fost lui Alexandru sa stea departe de Cristina! Concurentul a facut declarații surprinzatoare: ”E groaznic” / VIDEO

20:11, 05.06.2024 - Alexandru și Cristina au stat desparțiți in perioada in care el a fost eliminat, iar starile prin care a trecut au fost mai dificile decat ar fi crezut! Alexandru și-a deschis sufletul in emisiune și a vorbit despre cum a fost acea perioada pentru el și a facut declarații surprinzatoare!

Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casa. Ce premiera a avut loc in istoria emisiunii, dupa eliminarea tinerei

12:15, 01.06.2024 - Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini de la plecarea Adrianei la Mireasa - Capriciile Iubirii. De asemenea, Gabriela Cristea a facut o precizare foarte importanta dupa eliminarea tinerei din show-ul matrimonial.

Simona Halep, criticata de o romanca pentru comportamentul ei. Gestul pe care sportiva l-ar fi facut intr-un coafor din China: „Un gust amar”

09:25, 30.05.2024 - Unii spun ca nu ar trebui sa ne intalnim niciodata idolii, iar o tanara a simțit-o pe propria piele. Simona Halep a fost criticata de o romanca pentru comportamentul pe care l-a avut intr-un salon din China. Simona Halep, criticata pentru comportamentul sau Simona Halep este unul dintre cei mai iubiți…

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusa sa o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut sa ințeleaga gelozia concurentei

11:21, 28.05.2024 - Doamna Iuliana și Maria au stat de vorba dupa tensiunile aparute intre cei doi. Mama lui Ștefan a vrut sa ințeleaga la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atat de suparata pe fiul ei.

Mireasa, sezon 5. Yana are un nou iubit? Cum arata barbatul alaturi de care s-a afișat in online

14:10, 27.05.2024 - Yana a aparut pe rețelele sociale alaturi de un barbat. Chiar daca fosta concurenta Mireasa nu a precizat daca este iubitul ei, fanii emisiunii spun ca o asemenea apropiere este specifica unui cuplu.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.


Ce parere ai despre aceasta stire?