Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2022, sezon 5. Ceartă între băieți după ce Perneș i-a atras atenția lui Aron după dansul cu Sabrina: ”Nu sunt fraier”

Publicat:

Perneș și Aron de la Mireasa sezon 5 s-au certat dupa petrecerea de sambata. Primul a fost deranjat de faptul ca celalalt i-ar fi facut semne in timp ce dansa alaturi de Sabrina, fosta iubita a lui Perneș. De acolo a inceput un scandal in casa baieților.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Cum a aparut Adrian dupa ce Daria a confirmat desparțirea: „Nu se poate sa fie doar o poveste spusa”

18:10, 12.06.2024 - Adrian a publicat mai multe imagini dupa ce desparțirea dintre el și Daria a ajuns la urechile fanilor Mireasa. Tanarul a anunțat ca urmeaza dorește sa-și spuna și el partea sa de poveste.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Laura Cosoi și soțul ei au sarbatorit 12 ani de relație! Portretul emoționant de familie care a atras atenția tuturor

11:41, 27.05.2024 - Laura Cosoi, frumoasa actrița din serialul “Bravo, tata!” și prezentatoarea emisiunii “Vacanța de vedeta” la AntenaStars, a sarbatorit 9 ani de casnicie cu soțul ei Cosmin Curticapean.

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, cearta din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei ii sperie pe toți

15:46, 24.05.2024 - Maria considera ca Ștefan nu este in masura sa vorbeasca cu absolut nicio fata lucrurile despre care au discutat. „Unul la mana ca tu ai relație, doi la mana ca nu ai nicio legatura cu ea”

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Ce se intampla intre Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8. In ce stadiu a ajuns relația lor: „Fiecare cu bagajul sau” / VIDEO

10:50, 31.03.2024 - Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 8, au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Și ei au intampinat momente dificile pe parcursul relației, insa au știut sa treaca intotdeauna peste, iar asta pentru ca iubirea a jucat cel mai important rol.…


Ce parere ai despre aceasta stire?