Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație. Cum au petrecut cei doi

Publicat:

Andrada și Victor au sarbatorit doua luni de relație și au aflat ieri in timpul emisiei live cand au inceput sa formeze un cuplu. Și-au amintit cu drag de tot ceea ce s-a intamplat intre ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tanara, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO

17:40, 08.07.2024 - Antonia a fost eliminata de la Mireasa cu doar cateva zile inainte de Marea Finala. Fosta concurenta și Cristian Marinescu au implinit ieri trei luni de relație și, din nou, au fost separați.

Care sunt cele cinci noi cupluri de la Insula Iubirii sezonul 8. Show-ul va fi difuzat din 15 iulie la Antena 1

14:15, 01.07.2024 - Cinci noi cupluri curajoase și ȋndragostite, cu mize mari si povesti de viata diferite și-au luat destinul ȋn propriile maini pentru a afla raspunsul la cea mai dura ȋntrebare ȋn cadrul celui mai provocator, dramatic si real test. Timp de 21 de zile vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite mai…

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Luiza de la Mireasa sezonul 8 și iubitul ei au implinit o luna de relație. Cum și-a surprins tanarul iubita / FOTO

10:15, 06.06.2024 - Luiza de la Mireasa sezonul 8 traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un barbat care pare sa o rasfețe așa cum știe el mai bine. Recent, cei doi indragostiți au implinit o luna de relație, iar fosta concurenta a fost surprinsa placut de partenerul de viața.

Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Elena și Valentin, discuție aprinsa din cauza unor experiențe neplacute ale concurentei

15:51, 03.06.2024 - Elena și Valentin au avut parte de o discuție serioasa la Mireasa, sezonul 9. Ea s-a plans de faptul ca nu gasește ințelegere din partea lui in perspectiva faptului ca ea a trait o experiența traumatizanta.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Cum au sarbatorit cei doi indragostiți / VIDEO

21:00, 22.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 22 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una relaxanta și plina de emoții pentru concurenții din emisiune. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Iata cum au sarbatorit cei doi indragostiți!

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.


Ce parere ai despre aceasta stire?