Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au discutat Ela și Petrică după gluma făcută de ei legată de o posibilă sarcină

Publicat:

Ela și Petrica au tachinat-o pe doamna Ioana și i-au zis ca vor pleca patru din emisiune. Cu toate ca el a specificat ca e o gluma, cei doi nu au fost foarte clari și asta nu face decat sa alimenteze ideea ca Ela este insarcinata.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana și Marius de la Mireasa au implinit jumatate de an de cand au devenit soț și soție. Mesajul emoționant transmis de fostul concurent: "Tu radiai..." / FOTO

10:50, 23.06.2024 - Ioana și Marius, caștigatorii sezonului 8 Mireasa, sarbatoresc jumatate de an de cand au devenit soț și soție. In timp ce unele cupluri formate in timpul competiției s-au destramat, relația celor doi foști concurenți pare sa mearga tot mai bine odata cu trecerea timpului.

Mireasa sezonul 9. Cristina a discutat despre o posibila sarcina, dupa ce a avut grețuri și alte simptome

12:46, 12.06.2024 - Cristina le-a povestit Laurei și doamnei Mariana ca are grețuri și mai multe simptome ale sarcinii. Cele doua au tachinat-o, in ciuda faptului ca ea afirma cu vehemența ca nu poate fi insarcinata.

Administrația Biden a discutat despre posibila negociere a unui acord unilateral cu Hamas pentru eliberarea ostaticilor americani

10:46, 11.06.2024 - Oficialii administrației Biden au discutat despre posibila negociere a unui acord unilateral cu Hamas pentru a asigura eliberarea a cinci americani ținuți ostatici in Fașia Gaza daca negocierile actuale privind un acord de incetare a focului ce implica Israelul eșueaza.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa, sezonul 9. Ce a raspuns Dediș cand a fost intrebat daca o va cauta pe Eliza. Ce ganduri are tanarul dupa eliminare

15:05, 13.04.2024 - Dediș și doamna Ioana și-au facut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, dupa eliminarea baiatului din casa Mireasa sezonul 9. Tanarul a fost intrebat daca o sa o caute pe Eliza, iar raspunsul sau a surprins-o pe Gabriela Cristea.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.


Ce parere ai despre aceasta stire?