Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Publicat:

și formeaza unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbizul romanesc. Recent, antrenoarea de fitness și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine rara alaturi de iubitul ei. Admiratorii celor doi au fost mega-incantați, mai ales ca aceștia... The post și , imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscina appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința FOTO de excepție inainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirena”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”

16:40, 26.06.2024 - Recent, Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta in varsta de 33 de ani este insarcinata pentru a doua oara și in scurt timp urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au casatorit in anul 2019. Trei ani…

Imagine rara cu fiul lui Carmen Bruma și al lui Mircea Badea. Vlad a implinit zece ani

15:25, 21.05.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea au impreuna un baiețel care a implinit recent zece ani. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea TV a aratat o noua imagine cu fiul lor, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați.

Imagine rara cu fiul lui Mircea Badea și al lui Carmen Bruma. Vlad a implinit zece ani

15:00, 21.05.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea au impreuna un baiețel care a implinit recent zece ani. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea TV a aratat o noua imagine cu fiul lor, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați.


Ce parere ai despre aceasta stire?