Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Finanțelor: e-TVA, operațional de la 1 august

Publicat:
Ministrul Finanțelor: e-TVA, operațional de la 1 august

Ministrul Marcel Boloș a anunțat intr-o postare pe contul de facebook, ca sistemul e-TVA va intra in funcțiune de la 1 august, anul acesta. The post Ministrul Finanțelor: e-TVA, operațional de la 1 august first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

IMPOZITE NOI IMPOZITE NOI: Ministrul Finanțelor: e-TVA, operațional de la 1 august

16:45, 24.06.2024 - Ministrul Marcel Boloș a anunțat intr-o postare pe contul de facebook, ca sistemul e-TVA va intra in funcțiune de la 1 august, anul acesta. The post IMPOZITE NOI IMPOZITE NOI: Ministrul Finanțelor: e-TVA, operațional de la 1 august first appeared on Informatia Zilei .

SUSPICIUNI DE TAINUIRE Autoturism cautat de autoritațile irlandeze, oprit la frontiera

13:56, 13.06.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat la controlul de frontiera un autovehicul cautat de autoritațile din Irlanda The post SUSPICIUNI DE TAINUIRE Autoturism cautat de autoritațile irlandeze, oprit la frontiera first appeared on Informatia Zilei .

ANUNȚUL FACUT LA MIZEUL NOPȚII Frenkie de Jong OUT de la EURO 2024 din cauza unei accidentari

09:35, 11.06.2024 - Olanda trebuie sa ii gaseasca un inlocuitor lui Frenkie de Jong The post ANUNȚUL FACUT LA MIZEUL NOPȚII Frenkie de Jong OUT de la EURO 2024 din cauza unei accidentari first appeared on Informatia Zilei .

CAMPANIE ELECTORALA Mircea Govor mulțumește celor care au contribuit la reușita campaniei PSD

22:25, 07.06.2024 - Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, a mulțumit vineri seara tuturor celor care s-au implicat in campania electorala pentru PSD. The post CAMPANIE ELECTORALA Mircea Govor mulțumește celor care au contribuit la reușita campaniei PSD first appeared on Informatia Zilei .

PRINȘI CU CATEVA KILOGRAME DE DROGURI Descoperirea uimitoare facuta de polițiștii germani in mașina unor romani

12:10, 05.06.2024 - Conform polițiștilor, aceștia aveau in mașina opt kilograme dintr-o substanța psihoactiva din grupa catinonei, interzisa in Germania. The post PRINȘI CU CATEVA KILOGRAME DE DROGURI Descoperirea uimitoare facuta de polițiștii germani in mașina unor romani first appeared on Informatia Zilei .

SOLUȚII ȘI IMPLICARE IN RECICLARE Gestionarea responsabila a ambalajelor refuzate de returnarea garanției

11:50, 03.06.2024 - Gestionarea corecta a ambalajelor refuzate de returnarea garanției ajuta la protejarea mediului și promoveaza un comportament sustenabil. The post SOLUȚII ȘI IMPLICARE IN RECICLARE Gestionarea responsabila a ambalajelor refuzate de returnarea garanției first appeared on Informatia Zilei .

VIZITA IN MARAMAUREȘ Ministru Finanțelor a semnat contractual parcului industrial

14:45, 15.04.2024 - Marcel Boloș, Ministrul Finanțelor, a semnat contractul de finanțare a parcului industrial din Baia Sprie. Aflat in Maramureș ministrul a efectuat vizite și in teren, in comunele Farcașa, Dumbravița și Groși. The post VIZITA IN MARAMAUREȘ Ministru Finanțelor a semnat contractual parcului industrial…

Ministrul Marcel Boloș, vizita in Maramureș la trei dintre cele mai performante administrații publice locale din județ: Dumbravița, Farcașa și Groși

13:56, 14.04.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, aflat in Maramureș pentru semnarea contractului de finanțare a parcului industrial din Baia Sprie, a efectuat vizite și in teren, in trei comune administrate de primari liberali  destoinici, care au demonstrat ca știu cum sa faca administrație performanta și sa creeze…


Ce parere ai despre aceasta stire?