Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Educației propune un Cod de etică în școli și susține studiul Istoriei și a Limbii latine

Publicat:

de etica ar putea fi dezvoltat in școli, care sa se refere atat la spatiul scolii, cat si la cel al educatorului si elevului, dar si al familiei. Este propunerea , , la care a facut referire, in 26 februarie, in cadrul unei conferințe de presa, la sediul IȘJ Cluj-Napoca. In contextul cazului de la Timisoara, in care o educatoare a fost inregistrata cand tipa la copii si ii jignea, ministrul a precizat faptul ca un astfel de demers este binevenit. a facut cateva precizari și despre predarea Istoriei si a Limbii latine, despe care ministrul spune…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Expoziție dedicata Gradinii Botanice Macea, la Complexul Muzeal Arad (foto)

12:40, 20.06.2024 - Secția de Științe ale naturii a Complexului Muzeal Arad a deschis expoziția „Semințe din Gradina Botanica Macea”, realizata in colaborare cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, menita sa valorifice bunurile naturale din patrimoniul celor doua instituții. La vernisaj au participat și elevii Școlii…

Cartea scrisa de Xi Jinping despre securitatea energetica naționala a fost publicata

18:10, 10.06.2024 - Cartea lui Xi Jinping „Securitatea energetica naționala”, redactata de Institutul de Cercetare a Istoriei și Documentelor Partidului de pe langa Comitetul Central al PCC, a fost editata și distribuita recent in intreaga țara de Editura Centrala de Culegere și Traducere din China. Cartea cuprinde opt…

TM Base și anonimTM la expoziție: istoria muzicii timișorene, la Muzicontainer

14:51, 30.05.2024 - Pana pe 14 iunie, cei interesați pot vizita expoziția Muzicontainer, deschisa in incinta Centrului Cultural Faber. Inedita expoziție care detaileaza istoria muzicii electronice din Timișoara, poate fi vizitata in intervalul miercuri – sambata intre orele 18 și 21. Expoziția organizata de Muzicon este…

Protest al angajaților din muzee și biblioteci in seara evenimentului Noaptea Muzeelor. Ce muzee sunt deschise la București

18:00, 18.05.2024 - Angajați din muzee și biblioteci din toata țara au ieșit, sambata, in strada la București, iar instituțiile pe care le reprezinta vor fi inchise in noaptea in care, in mod obișnuit, primeau sute de mii de vizitatori. Organizatorii au anuntat ca la evenimentul Noaptea Muzeelor 2024, vor fi deschise 253…

Scene din viata culturala pitesteana (77)

11:50, 16.05.2024 - Foto-inedita, document. Pictorul piteștean Ion Gheorghe Vraneanțu, in mai 1970, in fața unei lucrari a lui, „Istoria neamului”, la Sala „Dalles” din București. S-a nascut la Timisoara, la 28 februarie 1939, și a decedat la Pitesti, la 19 noiembrie 2006. In școala generala ramane fara parinți (tatal…

Un pas decisiv pentru demararea proiectului de amenajare a Memorialului dedicat victimelor comunismului de la Ramnicu Sarat

20:11, 26.04.2024 - – Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Romanesc (IICCMER) saluta aprobarea, in ședința speciala a Guvernului Romaniei organizata joi, 25 aprilie, la Timișoara, a modificarii OUG nr. 173/2022, care deblocheaza un proiect important pentru istoria și memoria naționala.…

Publicarea carții „Extrase din expunerile lui Xi Jinping despre activitatea oamenilor talentați”

17:30, 22.04.2024 - Cartea „Extrase din expunerile lui Xi Jinping despre activitatea oamenilor talentați”, redactata de Institutul de Cercetare a Istoriei și Documentelor Partidului de pe langa Comitetul Central al PCC, a fost editata și distribuita in intreaga țara. Cartea cuprinde extrase din peste 110 documente importante…

ROST – In cautarea satului pierdut Copaciș și a bisericii satului

10:35, 06.04.2024 - In Maramureș se intampla lucruri frumoase și inedite. Aflam, printre altele, despre sate care au existat candva, despre oameni care au scris istorieși despre care se știu foarte puține lucruri și lista ar putea continua. „Din nou in Copaciș, in cautarea satului ce disparut la cumpana secolelor XVII-XVIII,…


Ce parere ai despre aceasta stire?