Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul bulgar de finanţe: Pentru moment, Bulgaria nu este interesată de o aderare la euro

Publicat:

Ministrul bulgar de finante a explicat miercuri ca tara sa nu este interesata, pentru moment, sa inceapa o procedura de aderare la zona euro, relateaza AFP si BTA.



'Bulgaria nu este interesata, in aceasta etapa, sa intre in sala de asteptare a zonei euro - mecanimsul MCE II', a declarat ministrul, invocand 'evenimentele nefaste din zona euro dintre 2009 si 2012'.

Mecanismul ratei de schimb europene /MCE II/ defineste cadrul cooperarii in materie de politica monetara dintre zona euro si tarile din

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Criticat din toate direcțiile, Marcel Boloș insista cu e-TVA: Este un instrument vital!

10:10, 27.06.2024 - Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a fost criticat din toate direcțiile pentru OUG prin care se impune e-TVA. In ciuda criticilor, Marcel Boloș pare dispus sa mearga mai departe și explica faptul ca e-TVA este o masura vitala pentru combaterea evaziunii fiscale.

Moment istoric: Uniunea Europeana a lansat oficial negocieri de aderare cu Ucraina

21:00, 25.06.2024 - Uniunea Europeana (UE) a lansat in mod oficial marti, la Luxemburg, negocieri de aderare cu Ucraina, o etapa catalogata drept ”istorica” atat la Bruxelles, cat si la Kiev, scrie digi24.ro .

Romania reafirma sustinerea pentru Republica Moldova si Ucraina in procesul de aderare la Uniunea Europeana

20:51, 25.06.2024 - Ministrul roman de Externe, Luminita Odobescu, a transmis, marti, mesaje prin care a reafirmat sustinerea pentru Republica Moldova si Ucraina in procesul de aderare la Uniunea Europeana, relateaza News.ro.”Un moment istoric pentru R.

Ungaria spulbera entuziasmul Ucrainei intr-o zi istorica: 'Este departe de a indeplini criteriile de aderare' la UE

19:25, 25.06.2024 - Ministrul ungar al afacerilor europene, Janos Boka, a declarat marti ca Ucraina "este departe de a indeplini criteriile de aderare" la Uniunea Europeana, in aceeasi zi in care blocul comunitar va deschide negocieri de aderare cu aceasta tara si cu Republica Moldova, informeaza EFE, conform AGERPRES.

Ungaria, in ziua cand Kievul și Chișinaul incep negocierile cu UE: Ucraina „este departe de a indeplini criteriile de aderare”

13:56, 25.06.2024 - Ministrul ungar al afacerilor europene, Janos Boka, a declarat marti ca Ucraina „este departe de a indeplini criteriile de aderare” la Uniunea Europeana. Declarația vine in aceeasi zi in care au fost deschise negocierile de aderare cu Ucraina si cu Republica Moldova, relateaza EFE, potrivit agerpres.ro…

Ungaria, in ziua in care Kievul și Chișinaul incep negocierile cu UE: Ucraina „este departe de a indeplini criteriile de aderare”

12:41, 25.06.2024 - Ministrul ungar al afacerilor europene, Janos Boka, afirma ca Ucraina „este departe de a indeplini criteriile de aderare” la Uniunea Europeana. Declarația vine in aceeasi zi in care Uniunea Europeana deschide negocierile de aderare cu Ucraina si cu Republica Moldova.

Rușii au explodat: 'O aderare a Ucrainei si R. Moldova la UE ar echivala cu extinderea NATO'

16:06, 23.05.2024 - O aderare a Ucrainei si Republicii Moldova la Uniunea Europeana ar echivala cu extinderea in continuare spre est a NATO, a afirmat joi purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, intrebata in legatura cu posibilitatea ca cele doua tari sa devina membre ale blocului comunitar…

UE aproba utilizarea veniturilor din activele inghețate ale Rusiei

16:01, 21.05.2024 - Uniunea Europeana a aprobat utilizarea veniturilor din activele inghețate ale Bancii Centrale a Rusiei pentru a ajuta Ucraina, datorita careia Kievul va primi 3 miliarde de euro doar in 2024. Ministrul ceh de externe Jan Lipavsky a anunțat acest lucru pe rețeaua de socializare X, menționind ca 90% din…


Ce parere ai despre aceasta stire?