Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul britanic al Apărării, despre dotările precare ale armatei ruse: „Avioane cu aparate GPS lipite şi hărţi ale Ucrainei din 1980”

Publicat:

Ministrul britanic al Apararii, , a descris dotarea precara a soldatilor rusi care lupta in Ucraina. Sisteme GPS lipite, harti vechi, bandaje din 1978 sunt cateva dintre „dotarile” gasite asupra invadatorilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia – Ucraina, ziua 832: Olanda ii permite Ucrainei sa atace Rusia cu F-16

09:25, 04.06.2024 - Ministrul olandez al Apararii, Kajsa Ollongren, a asigurat ca Ucraina va fi autorizata sa foloseasca in atacuri asupra teritoriului rus cele 24 de avioane F-16 pe care Olanda le va dona armatei ucrainene.“Vom aplica acelasi principiu pe care-l aplicam pentru toate livrarile (de arme), si anume ca odata…

Suedezii doneaza Ucrainei avioane de recunoaștere și control radar

15:50, 30.05.2024 - Ministerul suedez al Apararii a anunțat un nou pachet de asistența militara pentru Ucraina. Sprijinul de 1,25 miliarde de dolari este menit sa consolideze apararea antiaeriana a statului ucrainean, a declarat serviciul de presa al ministerului.

Ministrul britanic al Apararii cere lumii 'sa se trezeasca': China furnizeaza Rusiei echipamente letale pentru a fi folosite in Ucraina

22:16, 22.05.2024 - China furnizeaza Rusiei ajutor letal pentru a fi utilizat in razboiul dus de Moscova in Ucraina, a declarat miercuri ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, sugerand ca serviciile de informatii ale Marii Britanii si SUA contrazic incercarile anterioare ale Beijingului de a se prezenta imparțial,…

Ministrul german al Apararii le cere aliatilor NATO sa trimita mai multe sisteme Patriot in Ucraina: „E crucial”

20:56, 21.05.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a indemnat marti aliatii din cadrul NATO si alte tari care sprijina Ucraina sa transmita Kievului mai multe sisteme de aparare antiaeriana, daca este posibil Patriot de fabricatie americana, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, se declara ingrijorat de relația dintre Xi Jinping și Vladimir Putin: „O amenințare pentru democrație”

22:11, 19.05.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, s-a declarat ingrijorat de relațiile dintre președintele chinez Xi Jinping și omologul sau rus Vladimir Putin, avertizand ca aceasta cooperare reprezinta o amenintare la adresa democratiei.„Sunt extrem de ingrijorat de acest lucru, deoarece, amintiti-va,…

Armata obligatorie. Hari Bucur-Marcu: „Doar imbecilii nu ar putea ințelege”

15:45, 03.05.2024 - Hari Bucur-Marcu , ofițer in rezerva si expert in probleme de securitate, respinge, cu argumente, ipoteza reintroducerii armatei obligatorii. Ba chiar exista nenumarate argumente impotriva acestei idei crețe, spune el. „M-a intrebat un moderator al unei emisiuni de televiziune ce șanse ar fi pentru…

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?