Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării vorbește despre consecințele PERVERSE generate de posibilul conflict din Ucraina: 'Sigur că pot exista pagube colaterale'

Publicat:

, , le da asigurari romanilor ca țara noastra e protejata de un posibil razboi pe teritoriul ucrainean. Dincu a invocat in acest sens doua motive principale, insa a avertizat și asupra pagubelor „colaterale”.

„Aceste argumente pot alimenta liniștea.

Suntem intr-o alianța puternica, in NATO. Exista garanții, așa cum se vede, exprimate foarte direct ca apararea flancului estic este coleciva.

Doi: daca ne uitam la toate declarațiile de la NATO organizația nu poate da un raspuns militar in Ucraina. Deci nu exista șanse ca in actualele condiții sa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana intra tare peste Ucraina: se vorbește de 'corupție', 'frauda' și 'conflict de interese'

13:40, 18.06.2024 - UE a decis sa inființeze un Consiliu de Audit pentru a monitoriza utilizarea de catre Ucraina a 50 de miliarde de euro, in cadrul mecanismului pentru Ucraina, informeaza publicația ucraineana UNN.

A plecat de acasa din cauza unui conflict si a ajuns in alta țara: Un copil de 14 ani din Ucraina, gasit ratacind la frontiera

10:36, 13.06.2024 - Un copil ucrainean de 14 ani a fost gasit singur si dezorientat in zona de frontiera Lipcani - Podvirevca. Baiatul a fost observat de polițiștii de frontiera, in timp ce se deplasa dinspre Ucraina in Republica Moldova.

Ministrul Apararii: Sistemul Patriot operațional in Romania este indispensabil

16:40, 14.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a declarat, marti, la Brasov, ministrul Apararii, Angel Tilvar.

Putin aresteaza un important general din armata rusa / Se vorbește de scurgeri importante de informații

07:21, 14.05.2024 - Enervat de stagnarea frontului din Ucraina, Vladimir Putin, proaspat reinstalat la Kremlin, a dat semnalul unor epurari de amploare in establishmentul de la Moscova.Primul cazut a fost capul adjunctului fostului ministru al apararii, Timur Ivanov.

Șoigu a anunțat cați militari vor participa la paradele de 9 mai din Rusia. Evenimente organizate in 25 de orașe

17:30, 04.05.2024 - Peste 150.000 de militari vor defila la paradele miltiare organizate pe 9 mai, in Rusia, cand este sarbatorita Ziua Victoriei, a transmis minitrul rus al Apararii, Serghei Șoigu, potrivit Agerpres.Soigu a precizat intr-o intalnire cu conducerea armatei ca paradele militare si navale vor avea loc in…

Joe Biden: "Pachetul pentru Ucraina, o investiție in securitatea Europei" | Kremlinul: "SUA sunt direct implicate in acest conflict!"

15:50, 25.04.2024 - De la promulgarea legii privind ajutorul pentru Ucraina și pana la trimiterea efectiva de armament in țara atacata de Rusia este "o chestiune de ore", arata un mesaj al președintelui Joe Biden.

Europa Centrala și de Est, in insolvența. A crescut alarmant numarul de firme care pun lacatul pe ușa

13:46, 25.04.2024 - Regiunea ECE a inregistrat o crestere de 38,6% a procedurilor de insolventa in 2023 comparativ cu 2022, marcand un alt an de crestere cu doua cifre, arata o analiza Coface. Compania se asteapta la noi cresteri a insolventelor in 2024 si considera ca mediul de afaceri in 2024 va fi marcat de o crestere…

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?