Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării: Stabilitatea regiunii Balcanilor de Vest rămâne o prioritate de importanță strategică pentru securitatea euro-atlantică.

Publicat:

, , a afirmat ca stabilitatea Balcanilor de Vest va ramane o prioritate de importanta strategica pentru securitatea euro-atlantica, dupa ce s-a intalnit cu militarii romani participanti la misiunea EUFOR ALTHEA.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Apararii in vizita la Șantierele Navale din Istanbul si Golcuk (GALERIE FOTO)

09:30, 27.06.2024 - Prezent, in zilele de 25 si 26 iunie, in Republica Turcia, la invitatia omologului sau Yasar Guuml;ler, ministrul apararii nationale, Angel Tilvar, a vizitat, impreuna cu o delegatie formata din reprezentanti ai conducerii unor structuri centrale ale ministerului, o serie de facilitati de productie…

Angel Tilvar: Regiunea Marii Negre va continua sa prezinte importanta strategica pentru asigurarea securitații

19:25, 14.06.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a subliniat, la reuniunea ministrilor Apararii din tarile membre ale NATO, importanta strategica a regiunii Marii Negre pentru asigurarea stabilitatii si securitatii flancului estic aliat, cat si a intregului spatiu euro-atlantic.

MApN:Intrevederea ministrului apararii nationale cu sefa interimara a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania

11:25, 04.06.2024 - Intrevederea ministrului apararii nationale cu sefa interimara a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania Ministrul apararii nationale, Angel Tilvar, a avut luni, 3 iunie, la sediul MApN, o intrevedere cu sefa interimara a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Mara Roman.Evolutiile europene…

Revitalizarea economica a județelor Moldovei, prioritate strategica pentru PSD

12:10, 23.05.2024 - Moldova este una dintre regiunile Romaniei ce a fost, timp de mai bine de 30 de ani, ocolita de marile proiecte de investiții. Hotarat sa schimbe lucrurile in bine și in aceasta privința, PSD a inițiat inca de la intrarea la guvernare o serie de proiecte strategice al caror scop principal este de a…

Angel Tilvar spune ca navigația maritima sufera cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

00:40, 22.05.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a declarat marti ca navigatia maritima este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma actiunilor de bruiaj si ca Romania este preocupata de acest aspect, potrivit agerpres.ro. Precizarile vin dupa ce presa centrala a prezentat informatii din raportul Centrului…

Premierul Marcel Ciolacu spune ca Ministrul Apararii are retineri mari sa dea un sistem de aparare Patriot Ucrainei

07:40, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca ministrul Apararii, Angel Tilvar, are retineri mari ca Romania sa dea un sistem de aparare Patriot Ucrainei, mentionand ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe aceasta tema si ca decizia va fi luata in CSAT.

A. Tilvar: Prin prezența militara semnificativa in Romania, SUA consolideaza securitatea regiunii

11:30, 02.05.2024 - Ministrul apararii naționale, Angel Tilvar, a participat marți, 30 aprilie, alaturi de ambasadorul SUA in Romania, Kathleen Kavalec, la ceremonia de schimbare a comenzii Facilitații navale de sprijin (Navy Support Facility - NSF) de la Deveselu.

Rafila: Accesul la medicamente generice reprezinta o prioritate pentru Ministerul Sanatatii

14:40, 24.04.2024 - Accesul la medicamente generice reprezinta o prioritate pentru Ministerul Sanatatii si pentru politica din cadrul Uniunii Europene, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.


Ce parere ai despre aceasta stire?