Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării: Armata e în plin proces de modernizare și a atins în multe dimensiuni standardele NATO

Publicat:

, , a declarat miercuri ca Armata se afla in plin proces de modernizare si transfomare si a atins deja, "in multe dimensiuni", standardele NATO. Creșterea bugetului pentru aparare, de la 2% din PIB in 2017, la 2.5% in 2023, a contribuit la dotarea cu tehnica și echipamente moderne.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angel Tilvar: Regiunea Marii Negre va continua sa prezinte importanta strategica pentru asigurarea securitații

19:25, 14.06.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a subliniat, la reuniunea ministrilor Apararii din tarile membre ale NATO, importanta strategica a regiunii Marii Negre pentru asigurarea stabilitatii si securitatii flancului estic aliat, cat si a intregului spatiu euro-atlantic.

Pista principala a Aeroportului Chișinau intra in proces de modernizare

15:45, 11.06.2024 - Aeroportul Internațional Chișinau a anunțat astazi despre inceperea lucrarilor de intreținere curenta a pistei principale 08/26 a aeroportului, transmite Noi.md Potrivit sursei, se realizeaza reparația rosturilor intre dalele de beton, reparația deteriorarilor cu beton special cu intarire rapida, schimbarea…

Armata rusa a atins un nou record de morți in luna mai. Care este numarul total al rușilor uciși de la inceputul razboiului din Ucraina

14:10, 01.06.2024 - Armata rusa s-a confruntat cu un nou record de victime in luna mai, in contextul razboiului din Ucraina. Vineri, Ministerul britanic al Apararii a publicat cea mai recenta actualizare a informațiilor privind razboiul, menționand ca Rusia a atins o borna sumbra in ceea ce privește numarul de victime.

Tilvar: Aderarea Republicii Moldova și a Ucrainei la UE,proces esențial pentru securitatea regionala

23:01, 24.05.2024 - Romania susține cu tarie aderarea Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeana, proces esențial pentru stabilitatea și securitatea regionala, a declarat ministrul Apararii, Angel Tilvar, la cea de-a opta ediție a Conferinței Internaționale „Black

Angel Tilvar, despre bruiajul rusilor: „Este felul in care Rusia se comporta in regiune”

00:11, 22.05.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a afirmat, in legatura cu bruiajul efectuat de rusi, ca Romania este preocupata de aceasta chestiune si o monitorizeaza, relateaza News.ro.Ministrul Apararii a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul vizitei in Turcia, cum raspunde Romania…

Ministrul Apararii, reacție la bruiajul pe care il exercita Rusia pe teritoriul Romaniei: Aici afecteaza cel mai tare

21:05, 21.05.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, susține ca in cadrul armatei se fac eforturi și este monitorizata situația in estul Romaniei, pentru ca bruiajul Rusiei a patruns tot mai adanc in țara noastra. Tilvar a explicat ca cel mai afectat este sectorul maritim.

Premierul Marcel Ciolacu spune ca Ministrul Apararii are retineri mari sa dea un sistem de aparare Patriot Ucrainei

07:40, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca ministrul Apararii, Angel Tilvar, are retineri mari ca Romania sa dea un sistem de aparare Patriot Ucrainei, mentionand ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe aceasta tema si ca decizia va fi luata in CSAT.

Va da Romania rachete Patriot Ucrainei? Ciolacu: „Ministrul Apararii are retineri mari”

07:05, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma ca ministrul Apararii, Angel Tilvar, are retineri mari ca Romania sa dea un sistem de aparare Patriot Ucrainei. Șeful guvernului mai spune ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe aceasta tema si ca decizia va fi luata in CSAT.


Ce parere ai despre aceasta stire?