Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Agriculturii dă asigurări, în ciuda avertismentului Consiliului Concurenței: 'De la 1 august prețurile alimentelor de bază vor fi mai mici'

Publicat:

, Florin Ionuț Barbu, da asigurari ca de la 1 august prețul alimentelor de baza va fi mai mic: „Sunt convins ca aceasta OUG va stopa creșterea prețurilor și va aduce un preț mai mic la raft pentru romani”.

„Aceste alimente sunt cele mai consumate in Romania. Sunt acele produse de care au nevoie romanii, produse de baza. Sunt sigur ca aceste produse vor fi la rafturi. Sunt convins ca aceasta OUG va stopa creșterea prețurilor și va aduce un preț mai mic la raft pentru romani. Va asigur ca de la 1 august prețurile alimentelor de baza va fi mai mic”, spune Florin-Ionuț Barbu.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Industria, in moarte clinica. Statul nu poate stopa creșterea prețurilor la energie

16:00, 26.06.2024 - Prețurile energiei vor continua sa creasca, punand in pericol și cea a mai ramas din industria din Romania. Executivul vorbește despre 70 de companii care sunt pe picior de plecare din țara, din cauza costurilor necompetitive cu energia. Soluția pe termen lung a statului nu este scaderea tarifelor la…

Piața imobiliara din Romania, intr-un punct de cotitura - Sunt perspective pentru creșterea in continuare a prețurilor

23:30, 25.06.2024 - Creșterea puterii de cumparare stimuleaza cererea pe piața rezidențiala, iar climatul stabil din sectorul de creditare ii incurajeaza pe mulți sa faca pasul final spre achiziție, insa oferta ramane punctul nevralgic, se arata intr-o analiza realizata de platforma imobiliare.ro.

Consiliul Concurentei analizeaza modul in care sunt stabilite preturile biletelor de avion cu plecare din Romania

08:25, 26.05.2024 - Consiliul Concurentei a declansat o analiza care vizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion pentru rutele care au plecare din Romania, conform News.ro.Analiza a fost declansata in contextul cresterilor mari ale preturilor biletelor de avion practicate de…

Ministrul Agriculturii anunța o noua ordonanța de plafonare a prețurilor: „Vor fi incluse toate alimentele produse in Romania”

09:10, 23.05.2024 - Prezent miercuri, 22 mai, la Prima TV, ministrul Agriculturii a dezvaluit ca o noua Ordonanța referitoare la limitarea adaosului comercial la alimentele de baza va fi definitivata in urmatoarele doua saptamani, conform News.ro.

VIDEO - Magazinele și supermarketurile nu vor mai putea 'umfla' dupa bunul plac prețurile alimentelor romanești (ministru)

20:10, 22.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat miercuri, la Prima News, ca noua Ordonanta privind plafonarea adaosului comercial la alimentele de baza va fi finalizata in doua saptamani si in actul normativ vor fi incluse toate alimentele produse in Romania.

Cu cit au crescut prețurile in Moldova. Ce s-a scumpit cel mai mult

17:25, 10.04.2024 - In Moldova, prețurile medii de consum in martie 2024 s-au majorat fața de luna februarie 2024 cu circa 0,5%, fața de luna decembrie 2023 - cu circa 2,0%, iar fața de luna martie 2023 (in ultimele 12 luni) - cu 3,9%. Despre acest lucru a informat Biroul Național de Statistica, menționind ca Creșterea…

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Guvernul planuiește o noua plafonare a prețurilor alimentelor. Ce produse vor fi incluse pe lista

14:00, 01.04.2024 - Guvernul pregatește plafonarea prețurilor alimentelor care sunt procesate in Romania.  Ministrul Agriculturii este cel care a facut anunțul, menționand ca se pregatește o noua schema de plafonare a adaosului comercial la alimentele tradiționale.Momentan 17 produse de baza beneficiaza de adaos…


Ce parere ai despre aceasta stire?