Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj de condoleanţe către omologul francez Jean-Yves Le Drian, în urma accidentului din Mali

Publicat:

, , a transmis, marti, un mesaj de condoleante catre omologul francez Jean-Yves Le Drian, in urma accidentului din Mali, in care 13 militari francezi au murit, potrivit news.ro.

Potrivit MAE, ministrul a transmis, marti, 26 noiembrie 2019, un mesaj de condoleante ministrului francez pentru Europa si afaceri externe, Jean-Yves Le Drian, in urma tragicului accident in care treisprezece militari francezi au decedat in Mali.

Citește și:  ataca dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar inlocuirea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare liderilor europeni

15:45, 28.06.2024 - Prim-ministrul Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare liderilor europeni Ursulei von der Leyen, Antonio Costa și Kaja Kallas. ”Prin munca comuna putem aduce Moldova la locul ei de drept in marea familie a țarilor membre ale Uniunii Europene. Aștept cu nerabdare sa lucram impreuna pentru a construi…

Urs semnalat pe raza localitatii Avrig; mesaj RO-Alert transmis locuitorilor din zona

17:05, 16.06.2024 - Prezenta unui urs a fost semnalata, duminica dupa-amiaza, pe raza orasului Avrig din judetul Sibiu, in zona Valea Avrigului, fiind transmis un mesaj RO-Alert pentru avertizarea locuitorilor, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu.

,,Militari francezi, dislocați in Rep. Moldova”. Ministerul moldovean al Apararii avertizeaza ca este o dezinformare

15:00, 13.06.2024 - Ministerul moldovean al Apararii avertizeaza ca informația distribuita pe canalele de Telegram potrivit careia in Republica Moldova vor fi dislocați militari francezi este un fals ,,cu caracter provocator și manipulator”, recomandand oamenilor sa se informeze din surse oficiale.

Cristina Ich, confesiuni emoționante. Ce mesaj a transmis: "Am realizat ca..." / FOTO

23:20, 12.06.2024 - Cristina Ich este, fara doar și poate, una dintre cele mai apreciate influencerițe din Romania. Recent, artista și-a deschis sufletul și a facut confesiuni emoționante. Ce a transmis aceasta persoanelor care ii urmaresc activitatea.

Medicul Angela Mazuru s-a stins din viața: Institutul Mamei și Copilului a transmis un mesaj de condoleanțe

16:05, 12.06.2024 - Medicul anesteziolog-reanimatolog pediatru in Secția Reanimare și Terapie Intensiva Chirurgicala, Angela Mazuru, s-a stins din viața. Administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului iși exprima regretul fața de trecerea in neființa a colegei lor. {{751709}}"Va ramine mereu in amintirea…

Ursul ”Bruce Lee” din Dej / A fost transmis mesaj RO-Alert

07:25, 06.06.2024 - In seara de miercuri, 5 iunie a fost semnalata prezența unui urs in zona Padurii Bungar din Dej, județul Cluj. Animalul salbatic a fost surprins mai intai de catre unii dejeni printre blocuri și mașini, chiar in oraș. 

SUA au transmis condoleanțe dupa moartea lui Raisi: „Nu suntem implicați și nu avem nicio idee despre cauza accidentului”

21:25, 20.05.2024 - Statele Unite au prezentat luni „condoleante oficiale” dupa moartea presedintelui iranian, Ebrahim Raisi, si a altor oficiali iranieni, decedati intr-un accident de elicopter cu o zi inainte, insa au estimat ca acest incident nu ar trebui sa aiba „un impact mai larg asupra securitatii regionale”, relateaza…

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

15:15, 24.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primaria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmand totodata ca locul lui Piedone este la Sectorul 5.


Ce parere ai despre aceasta stire?