Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov: 'Nu există niciun fel de progres în dialogul cu SUA'

Publicat:

Rusia a anuntat marti absenta unui progres major in negocierile cu SUA asupra functionarii ambasadelor celor doua tari si nu a exclus posibilitatea agravarii relatiilor dintre Moscova si Washington in viitor, relateaza agentiile de presa EFE, RIA Novosti si Reuters.

"Nu pot spune ca am realizat un progres major", a declarat ministrul adjunct de externe rus , dupa intalnirea cu subsecretarul de stat american pentru afaceri politice, , potrivit Interfax.

"Nu un progres major, ci de fapt niciun fel de progres nu exista. Exista in schimb potentialul unei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vice-ministrul rus de externe: 'Daca Occidentul subestimeaza determinarea Moscovei, acest lucru ar putea conduce la consecinte tragice si fatale'

21:05, 25.06.2024 - Vice-ministrul rus de externe Serghei Riabkov a sustinut marti ca daca Occidentul subestimeaza determinarea Moscovei, acest lucru ar putea conduce la consecinte "tragice si fatale", intrucat Statele Unite si aliatii lor se confrunta cu o putere nucleara, consemneaza Reuters, relateaza Agerpres.

Rusia amenința ca iși modifica doctrina nucleara

21:45, 18.06.2024 - Ministrul adjunct de Externe al Rusiei a anunțat ca țara lui iși va revizui doctrina nucleara, drept raspuns la susținerea statelor occidentale fața de Ucraina. Ministrul adjunct rus, Serghei Riabkov, a subliniat ca a remarcat “deteriorarea situatiei internationale de securitate”. “Specialistii nostri…

Rusia face o amenințare extrem de dura impotriva americanilor: posibile erori de calcul 'fatale' in Ucraina

21:55, 03.06.2024 - Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a apreciat luni ca SUA s-ar putea confrunta cu "consecinte fatale" daca ignora avertismentele Moscovei de a nu permite Ucrainei sa foloseasca armele furnizate de Washington pentru a lovi tinte din interiorul Rusiei, transmite Reuters, scrie Agerpres.

Lavrov avertizeaza ca Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina

14:11, 13.05.2024 - Ministrul de Externe rus in exercitiu, Serghei Lavrov, a declarat ca daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters, preluat de Agerpres. 

Ucraina va trebui la un moment dat sa intre in discutii cu Rusia pentru a pune capat razboiului dintre cele doua tari

08:00, 04.05.2024 - Ucraina va trebui la un moment dat sa intre in discutii cu Rusia pentru a pune capat razboiului dintre cele doua tari, a declarat un oficial de rang inalt al serviciilor secrete ucrainene intr-un interviu publicat joi, relateaza Reuters. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins in repetate…

‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ (VIDEO)

10:50, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: ‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.…

Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!' (VIDEO)

10:06, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: 'Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!'Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.


Ce parere ai despre aceasta stire?