Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miniştrii de externe ai Suediei şi Poloniei îndeamnă autorităţile din RM să menţină coaliţia de guvernare

Publicat:

Ministrul de Externe al Suediei, si ministrul de Externe al Poloniei, , indeamna autoritatile din sa mentina coalitia de guvernare si sa continue parcursul de integrare europeana al tarii.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de miniștri straini, așteptați la Chișinau. Pentru ce eveniment vor veni

13:10, 11.06.2024 - Peste 40 de miniștri de Externe ar urma sa vina in Republica Moldova, in mai 2026. Oficialii se vor reuni la Sesiunea Ministeriala Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei. Se va intimpla dupa ce, in perioada noiembrie 2025 – mai 2026, țara noastra va prelua președinția Comitetului de Miniștri…

Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, susține ministrul polonez de externe

13:40, 28.05.2024 - Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski intr-un interviu aparut marti in mai multe publicatii europene, fara a preciza insa ce rol ar putea avea aceste trupe, transmite Reuters.

Momentul in care miniștrii Energiei din Republica Moldova și Romania canta la chitara VIDEO

19:26, 23.05.2024 - Ministrul moldovean al Energiei, Victor Parlicov, și ministrul roman al Energiei, Victor Parlicov, au cantat impreuna piesa ,,Trenulețul” a formației Zdob Zdub și fraților Advahov, aceasta fiind dedicata unui tren care circula intre Capitala Republicii Moldovei și a Romaniei.

Polonia vrea sa aiba cele mai bune legaturi cu SUA, indiferent cine se afla la putere

20:46, 05.05.2024 - Ministrul de Externe de la Varșovia, Radoslaw Sikorski, a declarat, in timpul unei vizite la Washington, ca Polonia dorește "cele mai bune relații posibile cu America, indiferent cine se afla la putere", potrivit unui raport publicat duminica de PAP, agen

Dupa SUA, și Polonia ii cere lui Olaf Scholz sa trimita Ucrainei rachete Taurus

15:15, 28.04.2024 - Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, spera ca seful guvernului german Olaf Scholz se va razgandi si Berlinul ii va livra Ucrainei rachete de croaziera Taurus, dupa ce SUA au decis sa-i furnizeze Kievului rachete cu raza lunga de actiune, relateaza dpa, potrivit Agerpres. 

Presiuni pe ucrainenii din strainatate. „Nu merge asa”

15:11, 23.04.2024 - Autoritatile din Ucraina au suspendat pana la noi ordine serviciile consulare pentru cetatenii care au varsta mobilizarii si care traiesc in strainatate cu exceptia celor necesare pentru revenirea in Ucraina, informeaza marti o linie de asistenta telefonica a guvernului, in ceea ce pare a fi o masura…

Regimul iranian comite acte de piraterie, a spus ministrul israelian de externe

17:05, 13.04.2024 - Autoritatile de la Teheran comit acte de piraterie și ar trebui sa fie sancționate pentru aceasta, a declarat sambata ministrul israelian de externe, Israel Katz, dupa ce Garda Revoluționara iraniana a confiscat un cargou avand legatura cu Israelul in Stramtoarea Hormuz.

„Lasați-l sa incerce”. Șeful diplomației poloneze ii raspunde lui Lukașenko, dupa ce a anunțat ca Belarusul se pregatește de razboi

21:10, 03.04.2024 - Ministrul polonez de Externe a reacționat in urma declarațiilor lui Aleksandr Lukașenko, care a spus ca Belarusul „se pregatește de razboi”. „Lasați-l sa incerce. Sa vedem cine va caștiga”, a spus Radoslaw Sikorski, potrivit Nexta.


Ce parere ai despre aceasta stire?