Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministerul Sănătăţii face verificări la spitalul privat unde un copil a murit după ce a fost operat de hernie inghinală. Ar putea fi sesizat Colegiul Medicilor

Publicat:

Cazul copilului de un an si 10 luni care a murit intr-un spital din reteaua privata Sanador ia amploare. Dupa ce politia face cercetari pentru ucidere din culpa, o echipa a Directiei de se afla in spital pentru a verifica daca procedurile au fost sau nu respectate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul revoltator al unui barbat caruia i s-au luat probe ADN fara consimțamant, in timp ce era in coma

13:40, 05.06.2024 - Un barbat care se afla in coma s-a plans ca personalul medical nu a respectat protocolul și i-a colectat ADN-ul pentru un proiect de cercetare fara consimțamantul lui. Spitalul i-a platit apoi despagubiri de 3.000 de lire sterline.

Acuzații grave: Un barbat a murit dupa ce a stat insetat si flamand 12 ore la UPU

14:56, 29.05.2024 - Acuzatii grave la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi. Un barbat ar fi stat 12 ore la Unitatea de Primiri Urgente si abia dupa ce a intrat in coma ar fi fost preluat de medici. Cateva ore mai tarziu barbatul a murit iar familia lui vrea acum sa depuna plangere.

Gina Gogean, in stare de soc! Mama a murit, iar sora e internata dupa un accident grav

09:25, 27.05.2024 - Legendara gimnasta Gina Gogean trece printr-o perioada crunta! Mama ei a murit in teribilul accident de la Galați, iar sora e in stare grava. Un cumplit acccident a avut loc duminica, 26 mai, in localitatea Piscu, din județul Galați. O șoferița a adormit la volan, pierzand controlul automobilului, iar…

Scadere a cazurilor de COVD-19: au fost 129 de cazuri intr-o saptamana, dar 6 oameni au murit

13:25, 14.05.2024 - Numarul cazurilor de COVID-19 a scazut la 129 in ultima saptamana de raportare, in schimb șase oameni au murit din cauza virusului, potrivit raportului transmis marți de Ministerul Sanatații.

Barbatul caruia i s-a facut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit

22:30, 12.05.2024 - Un barbat care a fost supus primului transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit la doua luni de la operație. Spitalul in care a avut loc intervenția chirurgicala susține ca ca nu exista niciun indiciu ca moartea sa ar fi fost rezultatul trans

Site-urile chinezești, verificate de ANPC

15:00, 24.04.2024 - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein, iar comisarii institutiei ii sfatuiesc pe consumatori sa se informeze cu atentie inainte de cumpararea unui produs. „Actiunea se concentreaza asupra posibilelor practici comerciale incorecte…

Moldovean, prins cu un permis de conducere ucrainesc fals: L-a cumparat cu 600 de euro din Polonia

18:06, 18.04.2024 - Un moldovean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un permis de conducere cu semne clare de falsificare. Cazul a fost inregistrat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord.

O prima ancheta in cazul deceselor de la spitalul Sf. Pantelimon arata ca acuzațiile sunt false și facute din razbunare

18:35, 17.04.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat intr-un comunicat de presa ca verificarile efectuate la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala au luat sfarșit. Concluzia? Intre directorul de ingrijiri medicale și un medic de la ATI ar fi existat „acțiuni de harțuire”.


Ce parere ai despre aceasta stire?