Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministerul Sănătăţii: A fost administrată prima doză de vaccin împotriva variolei maimuţei

Publicat:

„INSP ne-a informat ca a fost administrata prima doza de vaccin impotriva variolei maimutei. Este vorba despre contactul unui pacient diagnosticat cu aceasta boala”, afirma Ministerul Sanatații.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE a autorizat primul vaccin impotriva unui virus transmis de țantarul tigru. Specia este din ce in ce mai prezenta in Europa

18:11, 28.06.2024 - Comisia Europeana a autorizat vineri primul vaccin impotriva chikungunya, un virus transmis in principal de tantarul tigru. Specia are o prezența crescuta in Europa, alaturi de alte tipuri de țanțari care raspandesc boli, ca efect al schimbarilor climatice. 

Primul vaccin personalizat din lume cu ARNm impotriva cancerului, testat. Primul pacient, un lector de 55 de ani

08:40, 31.05.2024 - National Health Service-NHS (Serviciul Național Medical), din Marea Britanie, recruteaza pacienți pentru primul studiu la scara larga de acest tip, cu mari speranțe ca injecțiile personalizate ar putea schimba situația. Primul pacient este un lector universitar, 55 de ani, diagnosticat cu cancer.

O PERSPECTIVA REVOLUȚIONARA Descoperirea unui vaccin avantajos impotriva viitoarelor virusuri

10:25, 14.05.2024 - In ultimele decenii, trei betacoronavirusuri despre care se crede ca provin de la lilieci au provocat boli devastatoare la om. The post O PERSPECTIVA REVOLUȚIONARA Descoperirea unui vaccin avantajos impotriva viitoarelor virusuri first appeared on Informatia Zilei .

Vaccin revoluționar eficient impotriva virusurilor care nici macar nu au aparut

07:50, 14.05.2024 - Oamenii de știința au creat un nou tip de vaccin care are potențialul de a proteja impotriva unei game largi de coronavirusuri, inclusiv impotriva celor care nu au aparut, inca, in populație.

Povestea barbatului care a facut primul vaccin personalizat impotriva cancerului din lume. Este singura lui speranța

14:40, 26.04.2024 - Profesorul de muzica Steve Young se numara printre primii pacienți care au primit primul vaccin personalizat impotriva cancerului și spune ca este „cea mai buna șansa” a sa de a opri boala.

Rezultate promițatoare in lupta impotriva cancerului! Un vaccin a reușit sa micșoreze tumorile unor pacienți

11:45, 08.04.2024 - Un studiu preliminar arata ca aproape o treime dintre tumorile unor pacienți cu o forma de cancer avansat, care au primit un vaccin personalizat impreuna cu un medicament de imunoterapie, s-au micșorat.

Presedintele Israelului, mesaj la sase luni de razboi: „Vom culege cu bucurie ceea ce semanam cu lacrimi”

12:00, 07.04.2024 - Presedintele Israelului, Isaac Herzog, a transmis sambata, 6 aprilie, un mesaj israelienilor, pentru a marca „jumatate de an de durere si agitatie” de la inceputul razboiului impotriva Hamas in Fasia Gaza, transmite EFE, citata de Agerpres.„Maine (duminica - n.r.), la ora 6:29, marcam sase luni de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?