Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministerul Apărării de la Chișinău acuză o campanie de dezinformare: Armata nu trimite ordine de chemare prin SMS

Publicat:

de la Chișinau dezminte informația potrivit careia cheama prin intermediul SMS-urilor rezerviștii la exerciții, precizand ca acțiunile sunt parte a unei campanii de dezinformare și roaga cetațenii sa nu cada in capcana manipularilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia neaga implicarea in operațiunile de dezinformare de la Paris și acuza presa franceza de „o noua campanie rusofoba” (Politico)

17:56, 05.06.2024 - Oficialii francezi cerceteaza o presupusa implicare a Rusiei intr-un șir de operațiuni de la Paris, la doar cateva saptamani distanța de Jocurile Olimpice. Rusia neaga orice implicare și acuza presa franceza ca a declanșat „o noua campanie rusofoba”. 

Ordine false de mobilizare, expediate unor locuitori din nordul Moldovei

12:40, 30.05.2024 - Mai mulți locuitori din Moldova au primit scrisori cu ordine de chemare care pretind a fi emise de catre Centrul Militar Teritorial Balți (CMT). In acest sens, responsabilii de la Ministerul Apararii atenționeaza cetațenii ca aceste scrisori sint false, transmite Noi.md. „Va asiguram ca aceste scrisori…

Coreea de Sud acuza Phenianul ca trimite baloane uriașe cu gunoi și excremente peste localitațile de la granița

07:40, 29.05.2024 - Coreea de Sud si-a avertizat locuitorii din apropierea granitei cu Coreea de Nord sa fie atenți dupa ce in presa au aparut relatari conform carora au fost detectate peste 90 de baloane care transportau diverse obiecte, inclusiv ceea ce parea a fi gunoi si excremente, potrivit Reuters.

China a inceput exercitii militare de „pedepsire” in jurul Taiwanului. Taipei acuza Beijingul de „provocari si actiuni irationale”

08:35, 23.05.2024 - China a inceput joi, in jurul Taiwanului, doua zile de exercitii de „pedepsire”, declarand ca sunt un raspuns la „acte separatiste”. Armata taiwaneza si-a mobilizat fortele si s-a declarat increzatoare ca poate proteja insula, condamnand China pentru „provocari si actiuni irationale”.

China face presiuni inainte ca noul președinte al Taiwanului sa preia mandatul și trimite 45 de avioane in jurul insulei

08:30, 15.05.2024 - Armata taiwaneza a detectat 45 de avioane chineze in jurul insulei, a anuntat miercuri Ministerul Apararii, cu mai putin de o saptamana inainte de preluarea mandatului de catre noul presedinte, Lai Ching-te.

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține ca armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu raza lunga de acțiune

10:31, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea, a anuntat in aceasta dimineata Ministerul Apararii de la Moscova.Amploarea si impactul atacului asupra peninsulei…

Militari romani, moldoveni și americani desfasoara un exercitiu comun in Republica Moldova

00:10, 02.04.2024 - Militari ai Armatei Republicii Moldova participa, pana pe 19 aprilie, alaturi de contingente din Romania si SUA la exercitiul multinational „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), care se desfasoara pe teritoriul Republicii Moldova, relateaza Stiri.md si Ziarul National din Chisinau, preluate…


Ce parere ai despre aceasta stire?