Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mîncarea nesănătoasă duce la depresie

Publicat:

Nu exista diete magice, spun medicii, insa faptul ca introduceti in dieta in principal legume, fructe, alimente cu cereale integrale, lactate cu continut scazut de grasimi si carne slaba, lasind alimentele procesate, va intareste sanatatea fizica si o sustine pe cea mentala. Insa analizele similare, efectuate pe femeile care consumau in principal fructe, salate, peste, tofu, nuci si alune, iaurt s

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Britney Spears i-a ingrijorat pe fani dupa ce a aparut așa in Mexic. Artista s-a ingrașat brusc și da semne de depresie

10:35, 28.06.2024 - Britney Spears se afla in vacanța in Mexic, iar paparazzi au surpins-o pe strazile orașului. Artista arata foarte diferit fața de pozele și video-urile pe care le posteaza pe rețelele de socializare.

(galerie foto) Fructe și legume proaspete și autohtone: Unde mergi maine ca sa-ți umpli camara cu bunatați

18:00, 07.06.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekendul 08 - 09 iunie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate mai multe iarmaroace și targuri cu produse și marfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi orașenilor acces la produse agricole de sezon.

Cel mai nou mall din județ, pe un teren de 74.000 mp! S-a dat avizul! Unde va fi?!

21:10, 25.05.2024 - In comuna Florești se va construi un mall, pe un teren de 74.000 mp. Noul mall va avea P+3E și va fi realizat pe amplasamentul fostului targ auto, de la ieșire din Florești spre Gilau, pe raza localitații Luna de Sus. Investitor este AWA Comerț Internațional SRL, o companie din Cluj-Napoca. Accesul…

Alex Dobrescu i-a facut parastas de lux mamei sale, cu șampanie și fructe de mare. Cat a cheltuit fostul iubit al Cristinei Cioran

17:30, 15.05.2024 - Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a ales sa-i faca parastas mamei sale la un local de fițe din București. El a decis sa o comemoreze pe cea care i-a dat viața alaturi de doi prieteni.

Jaqueline Cristian a ratat prezența pe tabloul principal de la WTA Roma

16:55, 07.05.2024 - Favorita numarul unu in calificari, Jaqueline Cristian nu a putut profita de statutul de favorita și a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor contand pentru turneul de categorie WTA 1000 de la Roma.

FRUCTE SANATOASE Dupa mar, banana este cel mai consumat fruct din lume

09:00, 20.04.2024 - Se afla pe masa in 5 continente datorita ușurinței cu care se mananca: o banana poate fi consumata oriunde, fara a fi nevoie de șervețele sau cuțit. The post FRUCTE SANATOASE Dupa mar, banana este cel mai consumat fruct din lume first appeared on Informatia Zilei .

Filip Jianu: „E putin dezamagitor ca nu avem niciun roman pe tabloul principal la Tiriac Open”

15:55, 16.04.2024 - Tenismanul Filip Cristian Jianu, invins de moldoveanul Radu Albot in runda finala a calificarilor turneului Tiriac Open (ATP 250), a declarat in conferinta de presa de dupa meci ca e dezamagitor ca Romania nu are niciun reprezentat pentru tabloul principal la simplu, macar cu un wild-card din partea…

Alina Gorghiu anunța repatrierea, in curand, a lui Ionel Arsene, fugit in Italia: „A invocat ca are depresie”

15:35, 15.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca procedura predare a fugarului Ionel Arsene, condamnat pentru trafic de influenta, se apropie de final. Ea spune ca Arsene a invocat, prin echipa de avocati, ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid daca este incarcerat in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?