Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milionarul care s-a mutat într-un turn de apă. Cine a cheltuit o avere pentru o viață de basm

Publicat:

Un vis din copilarie s-a transformat in realitate. Cine este milionarul care a cheltuit o avere pentru a se muta intr-un turn cu apa? Imaginile astea fac inconjurul lumii. Cine este milionarul care s-a mutat intr-un turn cu apa Imaginile cu un turn de apa transformat in casa fac furori pe internet. , fost […] The post Milionarul care s-a mutat intr-un turn de apa. Cine a cheltuit o avere pentru o viața de basm appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion și-a cheltuit cadoul de nunta de 400.000 de euro! Soția a devenit bugetara/ Declarație de avere

19:41, 20.06.2024 - Liderul AUR, George Simion, și-a cheltuit mica avere primita cadou la nunta cu frumoasa Ilinca. Și apropo de soția sa, aceasta s-a angajat pe un post calduț de bugetar, deși Simion e lider al Opoziției și critica des cheltuielile mult prea mari ale statului roman.

Xtra Night Show. Irinel Columbeanu, de la o avere estimata la 150 de milioane de euro in 2007 la viața din azil! Declarații exclusive despre cum a pierdut totul: „Eu am facut banii, eu i-am cheltuit”

23:30, 06.06.2024 - De la extaz la agonie. Intr-o astfel de situație se afla și Irinel Columbeanu care, de aproape un an, locuiește intr-un azil. Chiar daca acum are o viața modesta și spune ca ii este recunoscator proprietarului centrului pentru ca l-a primit, nu are cum sa uite ca a pierdut totul intr-o clipa. In 2007,…

VIDEO Omul care s-a transformat in caine face un anunț important despre viața sa, dupa ce a cheltuit o avere pentru visul sau

23:50, 31.05.2024 - Un japonez care a cheltuit peste 14.000 de dolari pe un costum realist de caine pentru a putea deveni un border collie spune acum ca spera sa iși indeplineasca "visul" de a se transforma intr-un alt animal. Barbatul și-a achiziționat intre timp și un costum de Husky.

”Mr. Cash” nu și-a caștigat degeaba porecla! Cum arata viața unuia dintre cei mai bogați romani. Are o avere impresionanta / PAPARAZZI

23:00, 24.05.2024 - ”Mr. Cash” nu și-a caștigat degeaba porecla pe care o are de ani de zile! Iata cum arata viața unuia dintre cei mai bogați romani. Are o avere impresionanta! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Visul romanesc - Succes american. Povestea familiei Taut, devenita milionara in Chicago. Cei doi au lasat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean in urma cu 10 ani

19:35, 18.05.2024 - Gabriel și Gabriela Taut au dat viața din Cluj, acolo unde aveau propriile afaceri, pentru a totul de la zero in America. Cei doi au plecat peste Ocean in urma cu 10 ani și deși le-a fost greu, nu regreta, caci au facut totul pentru fiul lor, acum in varsta de 14 ani.

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.


Ce parere ai despre aceasta stire?