Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miliardarul Donald Trump, atacuri dezgustătoare la adresa femeilor

Publicat:

Donald Trump, magnatul care vaneaza candidatura pentru din partea republicanilor, a intrat in colimator din nou, dupa ce a spus ca nu isi mai aminteste comentariile misogine facute la adresa mai multor femei.

Joi a avut loc o dezbatere a republicanilor, moderata de jurnalistul , care nu a ezitat sa-l intrebe pe Trump ce parere are de acuzatia ca este implicat in "razboiul contra femeilor".

"Scroafe", "catele", "imputite" si "animale dezgustatoare" sunt doar cateva dintre apelativele folosite public de Trump la adresa unor femei, printre care o jurnalista

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bomba in politica SUA. Biden, indemnat sa renunțe la cursa prezidențiala dupa o dezbatere dezastruoasa - VIDEO

11:36, 29.06.2024 - In ultimele zile, scena politica americana a fost zguduita de un eveniment neașteptat. The New York Times, unul dintre cele mai influente ziare din Statele Unite, a publicat un editorial in care ii cere președintelui Joe Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba din 2024.

ANALIZA Ce impact va avea pentru Romania batalia pentru Casa Alba și cum s-a vazut la București prima dezbatere

02:05, 29.06.2024 - Indiferent daca in SUA va caștiga Trump sau Biden, Romania ar trebui sa fie pregatita pentru noi provocari și schimbari, anunța analistul politic Ștefan Popescu. In schimb, istoricul Adrian Cioroianu e ceva mai rezervat și nuanțeaza.

Prima dezbatere electorala Trump-Biden. Principalele declarații și momente-cheie

07:00, 28.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, s-a confruntat cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Biden și Trump se intalnesc, maine, in prima dezbatere prezidențiala americana din 2024. Regulile stabilite de cei doi candidați

17:51, 26.06.2024 - Președintele Statelor Unite, Joe Biden, și rivalul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, se vor confrunta, joi, in prima dezbatere prezidențiala americana din acest an, eveniment care se desfașoara in premiera in vara și fara implicarea Comisiei pentru Dezbateri Prezidențiale, agenția…

Joe Biden si Donald Trump se vor confrunta in prima lor dezbatere televizata

15:20, 26.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, se va confrunta joi cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala.

Joe Biden si Donald Trump se vor confrunta joi in prima lor dezbatere televizata

13:35, 26.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, se va confrunta joi cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, foarte asteptata, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Manifestație pro-palestiniana la Washington. Mii de oameni au scandat impotriva lui Joe Biden: „Noi suntem linia roșie”

07:45, 09.06.2024 - Un miting pro-palestinian și impotriva politicii duse de Joe Biden in privința conflictului din Fașia Gaza a avut loc sambata la Washington, in apropierea Casei Albe, unde mii de manifestanti furioși au descris atitudinea liderului american ca fiind prea concilianta fata de Israel, relateaza AFP, preluata…


Ce parere ai despre aceasta stire?