Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mii de femei, printre care multe românce, sunt exploatate în Spania

Publicat:

Prostitutia a atins cote alarmante in Spania. american de Stat sustin ca peste 400 de mii de femei, printre care foarte multe romance, isi castiga traiul cu ajutorul celei mai vechi meserii din lume. Mai mult, jurnalistii de la afirma ca cele mai multe dintre ele nu o fac de bunavoie.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora MAE confirma ca cele doua femei moarte in Italia sunt romance

22:41, 02.06.2024 - Anunț de ultima ora de la Ministerul Afacerilor Externe! Cele doua femei disparute și gasite moarte in urma inundațiilor din Italia sunt romance. Autoritațile din Italia au facut verificari și au inștiințat autoritațile din Romania.

Ce este si cum se prepara shakshouka

14:46, 15.05.2024 - Shakshouka este un fel de mancare care a devenit foarte popular și la noi, de ani buni. Gustul sau delicios și faptul ca se face relativ repede au facut ca tot mai multe persoane sa includa Shakshouka in meniul lor. Afla ce este mai exact Shakshouka și cum se prepara cele mai bune rețete.Ce este Shakshouka…

Lovitura de teatru in Spania: separatistii pierd majoritatea in Catalonia

07:31, 13.05.2024 - Partidele separatiste, care conduc Catalonia de un deceniu, au pierdut duminica majoritatea in parlamentul regiunii spaniole, potrivit rezultatelor partiale ale alegerilor castigate de socialistii premierului spaniol Pedro Sanchez, la sase ani si jumatate de la tentativa de secesiune din 2017, relateaza…

Țarile din UE care vor recunoaște statul palestinian in urmatoarele zile

13:05, 10.05.2024 - Spania, Irlanda si alte tari membre ale Uniunii Europene intentioneaza sa recunoasca statul palestinian pe 21 mai, a anuntat joi noaptea seful diplomatiei europene Josep Borrell, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Cea mai mare parte a ajutorului SUA pentru Ucraina va ajunge „in cateva luni”: „Lotul principal de arme, dupa mijlocul verii, daca nu chiar mai tarziu”

07:30, 04.05.2024 - Statele Unite au oferit deja Ucrainei mici loturi din primul ajutor militar din pachetul de 61 de miliarde de euro, care a fost anunțat dupa deblocarea finanțarii in Congres, insa lotul principal de arme din pachetele mari de ajutor va ajunge la Kiev „in cateva luni”, precizeaza surse militare de rang…

"Știu legea și nu pot fi dat afara!" | Un roman din Spania a ocupat apartamentul unei femei in varsta și refuza sa plece din el

15:50, 19.04.2024 - Site-ul televiziunii spaniole Antena 3 spune povestea unui barbat originar din Romania care a ocupat o casa din Madrid fara acordul proprietarului și n-are nici cea mai mica intenție sa plece de acolo.

Strangulatorul de femei din Petroșani, prins dupa doua luni. Recidivistul a mai ucis o tanara care practica prostituția

17:20, 17.04.2024 - Un fost șofer de TIR din Petroșani, condamnat in trecut pentru uciderea unei femei care practica prostituția, a fost reținut, din nou, pentru crima. Trupul victimei a fost gasit dupa doua luni, pe un teren viran din Petroșani.


Ce parere ai despre aceasta stire?