Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihail Gorbaciov a fost externat: Starea de sănatate a fostului lider al URSS este satisfăcătoare

Publicat:

Ultimul lider al fostei , spitalizat in ajun, a fost deja externat. Potrivit presei din Rusia, starea de sanatate a lui este satisfacatoare. Anterior, el a declarat ca situația lui s-a agravat si ca parametrii sai vitali sunt mentinuti cu ajutorul aparatelor. Politicianul de 83 de ani este, insa, hotarat sa se lupte pentru viata.

In ultimii ani, Gorbaciov a aparut in public avand fata umflata si fiind obosit. Din cauza problemelor de sanatate, acesta nu a putut participa in aprilie 2013 la funeraliile fostului premier britanic .

Laureatul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Oficial de la Kremlin, pe culmile delirului: Ii numește pe ucraineni „canibali” și incita la genocid: „Sa-i ardem astfel incat sa nu mai ramana suflet”

21:40, 27.06.2024 - Intr-o postare pe Telegram, Dmitri Rogozin, fostul șef al agenției Roscosmos și actual membru al Consiliului Federației Ruse din regiunea ucraineana Zaporojie, care a fost anexata ilegal de Rusia, a facut apel la exterminarea ucrainenilor și distrugerea totala a identitații ucrainene, inclusiv a culturii…

Cum evolueaza starea de sanatate a prințesei de Wales: Motivul pentru care Kate Middleton s-a retras dupa ultimul eveniment

12:00, 20.06.2024 - Mai mulți membri ai familiei regale britanice s-au reunit, miercuri, pe hipodromul Ascot din Berkshire pentru a participa la cea mai prestigioasa cursa de cai a anului. Kate Middleton nu a fost insa prezenta la eveniment, scrie protv.ro .

Știrile Antena Stars. Noi informații despre starea de sanatate a lui Mihai Leu. Detaliile oferite de medicul fostului campion: „Aici este ghinion”

14:40, 04.06.2024 - Mihai Leu este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Fundeni din București. Fostul campion a fost transferat cu un elicopter in cadrul acestei zile, din cauza unor complicații suferite la stomac. Care este starea de sanatate a sportivului in aceste momente!

Mihai Leu, internat din nou de urgența, la Fundeni. Detalii despre starea de sanatate a fostului campion

10:35, 04.06.2024 - Mihai Leu a ajuns din nou la Institutul Clinic Fundeni, pentru a doua oara in ultima luna. Medicul sau curant, Prof. Irinel Popescu, a dat detalii despre starea de sanatate a fostului campion național.

Florin Piersic a fost externat! Care este in prezent starea de sanatate a actorului

13:30, 03.06.2024 - Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Foisor! Marele actor in varsta de 88 de ani a ieșit astazi, pe data de 3 iunie 2024, din clinica medicala. Iata care este starea de sanatate a maestrului in prezent, dar și ce au transmis medicii!

Robert Fico, externat dupa doua saptamani de spitalizare / Care este starea sa de sanatate și ce au stabilit medicii

09:31, 31.05.2024 - Premierul Slovaciei Robert Fico a fost externat din spitalul in care a stat in ultimele doua saptamani, informeaza Mediafax. El va continua sa primeasca ingrijiri medicale acasa. Fico a fost impușcat la jumatatea lunii mai in timpul unui eveniment public din Slovacia.

Cand ar putea fi externat Florin Piersic. Noi detalii despre starea de sanatate a actorului

16:45, 21.05.2024 - Au venit vești bune despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Actorul face deja primii pași fara ajutor și se ridica la marginea patului singur. Maestrul ar putea fi externat peste noua zile, dupa ce ii vor fi scoase firele, potrivit click.ro. La 12 zile de cand medicii i-au montat o proteza provizorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?