Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Ţigaret, micul pianist care a obţinut Golden Buzz la „Românii au talent” este din Vâlcea

Publicat:

Este din Valcea si este este vazut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice. Presa l-a numit „micuțul Clayderman”. are 13 ani si a obtinut vineri, la „Romanii au talent” cel de-al șaselea al sezonului. La 13 ani, Mihai Țigaret, originar din Valcea, este vazut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice . Presa l-a numit „micuțul Clayderman”. De cand canta la pian, nu se viseaza decat un mare pianist. Este vorbareț, deschis și ii place la nebunie sa fie pe scena. Este elev al Școlii Gimnaziale WALDORF, structura a din Ramnicu…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Hecenii”, cu un dans incendiar in marea finala „Romanii au talent”, au obținut locul III: „Sunt surprins ca scena noastra inca nu s-a rupt”

09:20, 01.06.2024 - Vineri seara, in marea finala Romanii au talent, tinerii din ansamblul Hecenii au incins scena cu un joc dans din Bucovina. Așadar, ansamblul a obținut locul trei in cadrul și un premiu de 10 000 euro. Totodata, marele premiu al serii a fost caștigat de Cristian Ciaușu care a plecat acasa cu 120.000…

Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mentala. A primit și Golden Buzz la „Romanii au talent”

12:35, 20.05.2024 - La 10 ani, Theodor Marcu, un elev eminent din București, iubește numerele inca de cand era la gradinița și are performanțe excepționale la concursurile internaționale de aritmetica mentala, uimind lumea cu mintea sa stralucita.

(video) Moldoveanca Violeta Botezatu a cucerit scena in prima semifinala la „Romanii au talent”: „M-a durut carnea pe mine, la cat de mult mi-a placut”

14:25, 19.05.2024 - In prima semifinala a sezonului 14 „Romanii au talent”, moldoveanca Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebita a piesei „Lume, soro, lume”, scrie protv.ro.

VIDEO: Cascadorul Lae Dreghici va concura vineri in semifinala emisiunii „Romanii au Talent”

07:40, 17.05.2024 - VIDEO: Cascadorul Lae Dreghici va concura vineri in semifinala emisiunii „Romanii au Talent” Cascadorul Lae Dreghici va concura vineri, 17 mai, in semifinala emisiunii „Romanii au Talent”. Intr-un videoclip, acesta a transmis ca pregatește o noua cascada auto, „demna de finala”.  Reamintim faptul ca…

„Romanii au talent” 2024. Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul: „Coroana merge la Corul Regal” | VIDEO

06:40, 20.04.2024 - Ediția a 11-a de la „Romanii au talent” a adus in fața juraților și a telespectatorilor concurenți fenomenali și gata sa iși dovedeasca abilitațile. Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul: „Coroana merge la Corul Regal”

Golden Buzz superb la Romanii au Talent: „Coroana merge la Corul Regal”

00:25, 20.04.2024 - Corul Regal, Golden Buzz neașteptat in ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului Romanii au Talent, difuzat de Pro TV. 24 de cantareți cu voci și abilitați muzicale impresionante au ridicat sala, inclusiv jurații, in picioare. „Don’t believe me, just watch!”, s-a exprimat Smiley. Video Cum a luat…

Oltenia, la putere: Cum arata topul orașelor in care romanii gasesc cel mai ușor locuri de parcare

04:30, 16.04.2024 - Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat ca gasesc cu ușurința locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca și Constanța sunt orașele in care se gasesc mai greu locuri de parcare.

(video) Golden Buzz istoric la „Romanii au talent”. Ansamblul Hecenii din Singerei au convins-o pe Andra sa apese butonul auriu: „Va jur ca am piele de gaina”

12:00, 06.04.2024 - Un ansamblu de dansuri populare a primit Golden Buzz la Romanii au talent. Este vorba despre colectivul Hecenii din satul Heciul Nou, Singerei, care a convins-o pe Andra sa apese butonul auriu. „E pentru prima oara cand un dans popular m-a dus prin toate starile. M-am bucurat ca un copil mic vazand…


Ce parere ai despre aceasta stire?