Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Paşca: Ne propunem să preluăm modelul Tribunalului Arad și să-l implementăm în toată țara

Publicat:

Secretarul de stat a efectuat astazi o vizita de lucru la Tribunalul din Arad. Institutia de justitie aradeana este un exemplu de bune practici la nivel național, atat in ce privește digitalizarea instanțelor cat și administrarea infrastructurii. „Inca de la momentul in care am ajuns sa sa preiau poziția de secretar de stat […] The post : Ne propunem sa preluam modelul și sa-l implementam in toata țara appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Citeste articolul mai departe pe arad24.net…  

Sursa articol: arad24.net


Stiri pe aceeasi tema

Dorin Recean: „Ne propunem sa implementam cit mai multe proiecte moldo-austriece in beneficiul cetatenilor”

21:15, 11.06.2024 - Parcursul european al Republicii Moldova, consolidarea relatiilor comercial-economice bilaterale si oportunitațile de extindere a acestora in domenii precum agricultura și energia verde au fost printre principalele subiecte discutate de catre prim-ministrul Dorin Recean și ministrul federal al Muncii…

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

16:15, 04.05.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a avertizat, sambata, ca un atac israelian asupra Rafah, oras din sudul Fasiei Gaza, unde sunt inghesuiti peste un milion de palestinieni stramutati de razboi, ar provoca pagube „dincolo de acceptabil”, relateaza AFP, citata de Agerpres. 

Stoltenberg spune ca „nu e prea tarziu” pentru ca Ucraina sa castige razboiul. Zelenski cere accelerarea livrarilor de arme

19:36, 29.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, aflat intr-o vizita la Kiev, a dat asigurari luni ca „nu este prea tarziu pentru ca Ucraina sa castige” in fata Rusiei, in pofida regreselor recente ale armatei sale de pe front, in timp ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski insista asupra necesitatii…

Stoltenberg a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice: Am vazut cum e protejat spațiul aerian al NATO

18:15, 25.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a scris joi, pe platforma X, ca a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice. El susține ca astfel a fost „martor direct la modul in care forțele aeriene germane ajuta la protejarea spațiului aerian al Aliantei Nord-Atlantice”. 

Blinken se deplaseaza saptamana viitoare in China

10:16, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China, transmite duminica dpa, potrivit Agerpers.

Șeful ONU, apel la maxima prudența dupa atacul Iranului asupra Israelului: ”Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei”

09:40, 15.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a transmis, duminica, un mesaj ferm catre membrii Organizației de a nu incerca sa provoace o escaladare a tenisiunilor prin acțiuni de riposta impotriva Iranului, in timp ce SUA au avertizat Consiliul de Securitate ca vor depune eforturi pentru ca Teheranul…

Contract de peste 56 de milioane de euro pentru eficientizarea rețelei electrice. Mircea Abrduean: „Investiția menține independența energetica a Romaniei și stabilitatea resurselor in regiune”.

12:25, 10.04.2024 - Investiție de 56,2 milioane de euro, bani europeni, in infrastructura energetica a Romaniei. Secretarul general SGG, Mircea Abrudean, apreciaza ca prin noul contract semnat, țara noastra va putea combate mai bine efectele schimbarilor climatice.


Ce parere ai despre aceasta stire?