Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Ozun, voleibalista cu cinci degete şi-a sărbătorit ziua de naştere. Cum a petrecut sportiva?

Publicat:

Voleibalista cu doar cinci degete la ambele mâini si-a sarbatorit ziua de nastere, dar ramâne concentrata pe ceea ce are de facut ca sportiva, mai ales ca pe ea si colegele ei le asteapta un meci foarte greu.

În cadrul emisiunii "Agentul VIP", a declarat ca nu a facut nimic special de ziua ei, pentru ca se pregateste intens pentru cel mai important meci al anului. 

"Nu am facut nimic special decât între colege. Avem un meci important sâmbata. E cel mai greu meci de anul acesta", a declarat .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cum a aratat petrecerea de ziua de naștere a micuței / FOTO

08:26, 11.06.2024 - Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fiica cantarețului de manele i-a organizat micuței o petrecere spectaculosa. Iata cum a aratat evenimentul!

Fix 10 ani de la imaginile uitate cu Sharapova » Cum a sarbatorit victoria cu Halep din finala Roland Garros: „Cea mai tare ședința foto”

18:55, 08.06.2024 - Pe 7 iunie 2014, Maria Sharapova o invingea pe Simona Halep in finala Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4. Rusoaica devenea pentru a doua oara campioana pe zgura de la Paris. O zi mai tarziu era protagonista unei ședințe foto spectaculoase. Finala de la Roland Garros 2014 a fost prima din cariera…

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere. Serghei Mizil a fost invitat special: „Cand ești pe val...” / VIDEO

18:11, 30.05.2024 - Irinel Columeanu și-a sarbatorit ziua de naștere! Fostul afacerist s-a distrat de minune. Serghei Mizil, care a fost invitat special la petrecere, a facut declarații in exclusivitate pentru Antena Stars.

Bogdan de la Ploiesti, zi de naștere atipica! A petrecut cu vulturul in brațe! Cum și-a facut apariția și Cristina Pucean / FOTO

13:20, 24.05.2024 - Bogdan de la Ploiesti a avut o zi de naștere atipica! Cantarețul de manele a petrecut cu vulturul in brațe. Iata cum și-a sarbatorit artistul ziua de naștere, dar și cum și-a facut apariția Cristina Pucean!

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?