Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Microbuz școlar cu 11 copii, implicat într-un accident pe DN1 în Sibiu. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Publicat:

Este pentru a doua oara in ultimele zile cand la Sibiu se activeaza Planul Roșu de Intervenție in urma unui accident rutier, produs miercuri seara, 26 iunie 2024. Un autoturism a intrat in coliziune cu un microbuz școlar plin cu copii in varsta de opt ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Sibiu! Un autoturism a intrat in coliziune cu un microbuz in care se aflau 11 copii. Autoritațile au activat Planul Rosu de Interventie / FOTO

20:21, 26.06.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe o șosea din Sibiu! Un autoturism a intrat in coliziune cu un microbuz in care se aflau 11 copii in varsta de 8 ani. Autoritațile au activat Planul Rosu de Interventie. Doua fetițe au primit ingrijiri medicale la fața locului.

Accident grav pe DN1. O mașina s-a izbit de un microbuz plin cu copii. A fost activat PLANUL ROȘU!

19:51, 26.06.2024 - Autoritatile au activat, miercuri seara, Planul Rosu de Interventie in judetul Sibiu, dupa un accident pe DN 1, intre o masina si un microbuz scolar. In accident sunt implicati 11 copii de 8 ani din judetul Hunedoara si 4 adulti.”ISU Sibiu intervine de urgenta pe DN1 in zona Saliste la un accident rutier…

Plan roșu de intervenție. Microbuz școlar cu 11 copii, implicat intr-un accident

19:50, 26.06.2024 - Pompierii intervin de urgența pe DN1 in zona Saliște la un accident rutier in care sunt implicate un autoturism și un microbuz școlar. In accident sunt implicați 11 minori și 4 adulți. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Planul roșu a fost activat in Sibiu: O mașina și un microbuz plin cu copii s-au izbit in plin pe DN1

19:40, 26.06.2024 - Autoritatile au activat, miercuri seara, Planul Rosu de Interventie in judetul Sibiu, dupa un accident pe DN 1, intre o masina si un microbuz scolar. In accident sunt implicati 11 copii de 8 ani din judetul Hunedoara si 4 adulti.

Plan Rosu de Interventie pe DN1, in judetul Sibiu, dupa un accident intre o masina si un microbuz scolar

19:40, 26.06.2024 - Autoritatile au activat, miercuri seara, Planul Rosu de Interventie in judetul Sibiu, dupa un accident pe DN1, intre o masina si un microbuz scolar. In... The post Plan Rosu de Interventie pe DN1, in judetul Sibiu, dupa un accident intre o masina si un microbuz scolar appeared first on Special Arad…

Accident intre un autocar cu 57 de pasageri si un autocamion, luni dimineața. E Plan Roșu de intervenție

08:35, 24.06.2024 - Un autocar cu 57 de pasageri si un autocamion s-au ciocnit luni dimineata, pe DN 1, pe raza localitatii Porumbacu de Sus din judetul Sibiu. Autoritațile au activat Planul Rosu de interventie. Accident luni dimineața „Plan Roșu activat in județul Sibiu in urma unui accident rutier. Este vorba de un autocar…

Autocar plin cu copii, accident terifiant in Valcea. Șoferul a murit! Planul Roșu de Intervenție a fost activat / FOTO

10:41, 15.06.2024 - Un autocar plin cu copii a fost implicat intr-un accident terifiant in județul Valcea, soldat cu decesul șoferului. Incidentul dramatic a avut loc in aceasta dimineața, determinand autoritațile sa activeze Planul Roșu de Intervenție pentru a gestiona situația de urgența.

Accident rutier grav, cu 6 copii implicați. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

20:45, 21.05.2024 - Pompierii militari intervin in aceste momente la un accident rutier produs pe raza localitații Petriș, județul Bistrița-Nasaud, accident in care sunt implicate opt persoane, dintre care șase sunt copii, potrivit Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?