Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Michael Jordan pierde un proces important în China

Publicat:

Un proces privind drepturi de folosinta a unor marci inregistrate, intentat de unei companii chineze, a fost pierdut de fostul baschetbalist.

Instantele din China au decis ca . poate folosi marca Jordan si un logo asemanator cu cel folosit de Nike in SUA, deoarece "Jordan" este un nume comun in randul americanilor. Cat despre logo, instanta a apreciat ca nu include elemente faciale pentru identificare si ca nu exista suficiente dovezi ca il reprezinta pe Jordan.

Qiaodan este numele sub care este cunoscut in China, inca din 1984.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antena 1, infranta cu propriile arme. Sorin Bontea a caștigat un proces important

23:05, 26.06.2024 - Victorie in instanța pentru Sorin Bontea. Antena Group, proprietarul Antena 1, a pierdut un proces important in fața bucatarului și trebuie sa achite și cheltuieli de judecata in valoare de 25.000 de lei.

O țara europeana a descoperit un zacamant mai important decat petrolul și gazul și amenința monopolul deținut, pana acum de China

16:15, 13.06.2024 - O descoperire uriașa pentru Europa a fost facuta, recent. Compania miniera Rare Earths Norway a anunțat descoperirea celui mai mare zacamant dovedit de pamanturi rare din Europa continentala, situat la Fen Carbonatite Complex din sud-estul țarii.

McDonald’s pierde dreptul de a folosi denumirea „Big Mac” pentru burgerii de pui in UE, dupa un proces de 17 ani 

19:05, 05.06.2024 - O hotarare a Curții Europene de Justiție pune capat unei lupte juridice de 17 ani intre lanțul irlandez Supermac’s și rivalul global McDonald’s pentru utilizarea marcii „Big Mac” pentru burgerii de pui.

Tentativa de lovitura de stat din Germania: Incepe cel mai important proces de la descoperirea complotului

13:15, 21.05.2024 - Al doilea si cel mai important proces lansat dupa descoperirea unui complot al extremei drepte vizand o lovitura de stat in Germania incepe marti la Frankfurt, cu chemarea la bara a presupusului lider de retea, aristocratul german principele Heinrich al XIII-lea de Reuss, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Apple pierde teren pe o piața imensa: Gigantul american anunta reduceri de sute de dolari

17:55, 20.05.2024 - Apple pierde teren in China. Gigantul american anunta reduceri de pana la 300 de dolari la unele modele de Iphone-uri. Apple a lansat o campanie de reduceri pe Tmall, un celebru magazin online chinez, oferind discounturi de pana la 300 de dolari, scrie Reuters, citat de ZF.

20.500 de euro in China și 42.000 de euro in UE. Bruxelles pierde razboiul mașinilor electrice cu Beijingul?

15:46, 29.04.2024 - Conform unei noi analize, UE ar trebui sa impuna tarife vamale  de aproximativ 50 %, pentru a opri fluxul de vehicule electrice chinezești ieftine in interiorul blocului comunitar. Investigația antisubvenție a Bruxelles-ului privind mașinile electrice chinezești ar trebui sa se incheie in cateva saptamani,…

Didu, fostul fotograf al lui Emil Boc, acum constructor, pierde un proces important: ”Apahida nu este Florești”

14:46, 24.04.2024 - Ovidiu Moldovan (n.red. cunoscut sub numele de Didu), fostul fotograf al lui Emil Boc in perioada in care a fost premier, a pierdut un proces important cu Primaria Apahida și primarul Grigore Fati. Didu voia sa ridice un bloc, dar Primaria i-a pus in vedere ca trebuie sa respecte regulile urbanistice.…

ANPC pierde doua procese cu bancile și caștiga unul in scandalul ratelor la credite

17:56, 19.04.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Instanțele romanești au luat primele decizii in procesele declanșate dupa ce ANPC a decis, in mai 2023, sa amendeze 19 banci pentru practici comerciale incorecte sau inșelatoare la adresa clienților persoane fizice. Primele decizii in cazul proceselor dintre ANPC și banci Bancile…


Ce parere ai despre aceasta stire?