Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Michael Jackson l-a salvat pe fostul soţ al lui Janet de la suicid

Publicat:

Pe langa vocea extraordinara si o personalitate grozava, a fost un adevarat erou. In urma cu multi ani i-a salvat viata fostului sot al lui Janet.

, care a fost casatorit cu pentru o scurta perioada de timp in 1984, a povestit ca ameninta sa se arunce de pe o cladire, insa a fost convins de Regele muzicii pop sa nu faca acest lucru.

"Odata m-am urcat pe acoperisul casei. Aveam de gand sa sar si toata lumea era panicata. El a fost singurul care a ramas calm. Parea sa-mi cunoasca durerea.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV Jennifer Batten, chitarista lui Michael Jackson: „La București, Michael a vrut sa filmeze tot pentru a surprinde bucuria romanilor“ VIDEO

07:05, 30.06.2024 - Michael Jackson a concertat in Romania de doua ori, dovedind, prin entuziasmul mulțimii de fani și prin magia spectacolelor sale, de ce este supranumit Regele muzicii pop. Jennifer Batten, chitarista lui Michael Jackson, a acordat un interviu exclusiv pentru ”Weekend Adevarul”.

FOTO! Un cațel cazut intr-o rapa, salvat de pompierii bacauani

15:05, 29.06.2024 - In cursul zilei de ieri, 28 iunie, pompierii militari au fost solicitați sa intervina in comuna Itești, pentru salvarea unui caine cazut intr-o rapa, de aproximativ 10 m. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacau. Cu ajutorul accesoriilor din dotare (cordița…

Echipajul unei nave elene lovita de rebeli Houthi in Marea Rosie, salvat de SUA

18:45, 16.06.2024 - Comandamentul central al fortelor navale americane (NAVCENT) a declarat duminica ca a salvat echipajul de pe nava comerciala elena M/V Tutor, aflat sub pavilion liberian, care a fost atacata pe 12 iunie de rebelii Houthi din Yemen, aliniati cu Iranul, in Marea Rosie, transmite Reuters.

Tanar de 17 ani, salvat cu elicopterul dupa un accident in Masivul Retezat

16:31, 08.06.2024 - Un tanar de 17 ani, care a suferit vineri un traumatism cranian dupa ce a cazut pe un traseu din zona Saua Judele, in Masivul Retezat, a fost salvat cu ajutorul unui elicopter care l-a preluat de la locul accidentului si l-a transportat la spitalul din Caransebes.

Șocant: Dinamo petrece dupa ce s-a salvat de la retrogradare!

17:21, 28.05.2024 - Dinamo a reușit cu mare noroc sa se salveze de la retrogradare, deși nu a jucat nimic tot sezonul. Returul barajului cu Csikszereda s-a terminat 0-0, la Miercurea Ciuc, iar gruparea bucureșteana a scapat, grație victoriei de la București, 2-0. Jucatorii lui Dinamo au dat petrecere cu manele și pizza,…

Polițist pensionar prins cu o alcoolemie uriașa la volan, salvat de judecatori / Liber la șofat!

22:45, 21.05.2024 - Un polițist care s-a pensionat dupa ce a fost anchetat in dosarul șpagilor de la Poliția Rutiera Iași și s-a facut instructor auto a scapat de pușcarie și a ramas și cu permisul in buzunar, deși a fost prins aproape de coma alcoolica, la volan.

S-a salvat de la retrogradarea directa și anunța un plan mareț: „Aveam tensiune doi la meci. Acum nu vreau sa imi mai tremure pantalonii la fiecare meci”

14:35, 13.05.2024 - FC Botoșani a scapat de retrogradarea directa și urmeaza sa joace cu CS Mioveni in barajul de menținere / promovarea in Superliga. Iar Valeriu Iftime dezvaluie cum a trait ultima etapa din play-out. Barajul pentru menținerea/promovarea in Superliga se va disputa in dubla manșa.Dinamo - Csikszereda a…

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?