Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Michael Jackson, acuzat din nou de molestare de minori

Publicat:

e acuzat de molestare de minori si dupa moarte.

(30 de ani), un fost coregraf al acestuia, a depus plangere post-mortem impotriva megastarului, sustinand ca a fost abuzat sexual de cantaret si cere acum familiei lui despagubiri materiale.

Michael l-a cunoscut pe Wade in Australia, pe vremea cand acesta avea doar cinci ani. Fiind fascinat de felul in care danseaza, megastarul l-a ajutat sa se mute in California, impreuna cu familia sa, oferindu-le bani.

Astfel, pana la varsta de 14 ani, tanarul si-a petrecut mai multe nopti la ferma Neverland

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Lolrelai, lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce au decis magistrații / VIDEO

15:05, 23.05.2024 - Lolrelai a primit o lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce decizie au luat magistrații. In cadrul unei intervenții prin Skype in cadrul Știrilor Antena Stars, Lolrelai a vorbit pe marginea acestui subiect.

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?