Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mic dejun cu mango şi banană

Publicat:

Mod de preparare Mic dejun cu mango si banana

Se pun in blender mango, banana si iaurtul, daca vreti puteti adauga si biscuiti, si amestecati pana compozitia se transforma intr-o pasta.

Se poate presara deasupra si putina scortisoara.

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Micul-dejun pe litoralul romanesc a devenit un lux. Cat costa doua oua ochiuri, la Mamaia

11:56, 19.06.2024 - Ca in fiecare an, ne miram de preturile ridicate la mancare, ce se practica pe litoralul romanesc. Si ca de fiecare data, nimic nu se schimba. Turistii sunt obligati sa achite preturi exorbitante pentru un fel de mancare banal. Doua ochiuri gatite: 45.5 lei De exemplu, pentru un platou care conține…

Cum grabim coacerea unui avocado. Detaliul care face diferența

23:21, 17.06.2024 - Cum știm cand un avocado este coptNimeni nu vrea un fruct crud. Cumparam avocado cu gandul sa pregatim o salata de avocado sau sa servim fructul la micul dejun. Surpriza vine cand descoperim ca nu este copt. Puțina lume știe ca exista cateva trucuri pentru a grabi coacerea. Inainte de a afla aceste…

Paste carbonara, dupa rețeta lui Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care le transforma intr-un deliciu

18:50, 20.05.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucatari din Romania, iar preparatele sale se numara printre cele mai bune. Mulți oameni au inceput sa il indrageasca dupa ce au vazut cum iși conducea echipele in show-urile culinare la care a participat, dar și datorita priceperii sale in bucatarie.nele…

Banc: "Doctorul catre pacient: - Aveți pofta de mancare?" Raspunsul te va amuza teribil

15:10, 07.05.2024 - Cu toții avem unele zile in care nu ne este ușor sa gasim motive sa zambim. Daca vrei sa te binedispui și sa iți pui un zambet pe fața, atunci ai ajuns in locul potrivit. Citește glumele din randurile de mai jos și impartașește-le cu prietenii, colegii de serviciu și chiar cu micuții din jurul tau.

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum sparții la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:50, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu suntem…

Va este pofta de ceva dulce in post? Buna Dimineața la Radio Iași

09:40, 01.04.2024 - Va este pofta de ceva dulce in post? Ieșeanca Claudia Eremia face dulciuri vegane și ne-a adus cateva rețete in matinalul de la Radio Romania Iași: http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/04/1-apr-dulciuri.mp3  


Ce parere ai despre aceasta stire?