Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MH17: Moscova se opune prin veto la ONU creării unui tribunal special

Publicat:

Rusia s-a opus prin veto miercuri in Consiliul de Securitate al ONU unei rezoluții ce ar fi creat un tribunal special pentru a-i judeca pe cei responsabili de prabușirea zborului MH17 doborat in iulie 2014 in estul Ucrainei, informeaza AFP.

Unsprezece țari au votat pentru, trei s-au abținut (China, Venezuela, Angola). Chiar înainte de vot, cele 15 țari membre au ținut un minut de reculegere în memoria celor 298 de victime ale prabușirii Boeing-ului malaezian, în majoritate olandezi.

AGERPRES/(AS — editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg acuza China ca ajuta Rusia in razboiul impotriva Ucrainei. „Nu poti sa mergi in ambele directii”

13:26, 25.05.2024 - Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg intr-un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag.

Rusia acuza SUA ca vrea sa transforme spațiul „intr-o arena de infruntare militara"

13:15, 21.05.2024 - Rusia a acuzat marti SUA ca vrea sa desfasoare arme in spatiu, a doua zi dupa respingerea de catre Consiliul de Securitate al ONU al unui proiect de rezolutie rusa pe aceasta tema si dupa acuzatii similare ale Washingtonului fata de Moscova, relateaza AFP.

Putin va face o vizita oficiala in China saptamana asta, la invitația lui Xi Jinping, anunța Kremlinul

11:50, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, in perioada 16-17 mai, a anuntat marti Kremlinul, transmite Reuters.„La invitatia presedintelui Xi Jinping, presedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizita de stat in China in 16-17 mai”, a anunțat Kremlinul.Potrivit Kremlinului,…

Contribuția Chinei la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei

15:16, 14.04.2024 - China a crescut vanzarile catre Rusia de mașini-unelte, microelectronice și alte tehnologii pe care Moscova le folosește, la randul sau, pentru a produce rachete, tancuri, avioane și alte arme pentru a fi folosite in razboiul sau impotriva Ucrainei , potrivit serviciilor secrete americane.

Razboi in Ucraina, ziua 780. Pilotii de vanatoare ucraineni, pregatiti in Franta. China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica'' (oficial american)

06:55, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.Statele Unite incurajeaza Beijingul sa joace in schimb…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia cere Kievului sa iși aresteze șeful securitații și sa il trimita la Moscova

13:10, 01.04.2024 - Ministerul rus de externe a cerut duminica seara Ucrainei sa il aresteze pe șeful serviciului de securitate de la Kiev și sa il extradeze la Moscova, relateaza Business Insider. Ministerul condus de Serghei Lavrov a remis un comunicat de presa in care il invinovațește pe Vasil Maliuk, directorul Serviciului…


Ce parere ai despre aceasta stire?