Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacată în Copenhaga

Publicat:
Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacată în Copenhaga

, , era in stare de șoc dupa ce a fost atacata și lovita de un barbat vineri in centrul capitalei Copenhaga, a relatat agenția de presa Ritzau, citand poliția și biroul premierului, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Danemarcei, prima declarație dupa ce a fost atacata pe strada

07:36, 09.06.2024 - Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a declarat ca se simte „trista si afectata“, dar „bine”, dupa ce a fost atacata vineri pe strada in Copenhaga. Ea cere o perioada de liniște alaturi de familie.

Cum se simte Mette Frederiksen dupa ce a fost atacata pe strada. Anunțul facut de cabinetul premierului Danemarcei

13:06, 08.06.2024 - Cabinetul premierului Danemarcei, Mette Frederiksen, a transmis, sambata, ca aceasta a suferit o entorsa cervicala usoara in urma atacului de vineri seara, cand un barbat a lovit-o in piata Kultorvet din Copenhaga, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Premierul Danemarcei a fost atacat. Reacția autoritaților din Copenhaga

10:45, 08.06.2024 - Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacata de un barbat intr-o piata din Copenhaga, au anuntat serviciile sale, precizand ca atacatorul a fost arestat. “Prim-ministrul Mette Frederiksen a fost lovita de un barbat vineri seara in piata Kultorvet din Copenhaga. Barbatul a fost arestat”, se…

Al doilea premier european atacat in strada, in mai puțin de o luna. Reacții șoc in lumea politica

10:21, 08.06.2024 - Prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacata si lovita de un barbat, vineri seara, in centrul orasului Copenhaga, a relatat agentia de presa Ritzau, citand politia si biroul premierului, relateaza Reuters. Nu a fost clar, din informatiile oficiale, daca Frederiksen are rani in urma atacului.…

Mette Frederiksen, prim-ministra Danemarcei, a fost atacata pe o strada din Copenhaga

09:51, 08.06.2024 - Premiera Danemarcei, Mette Frederiksen, era in stare de șoc dupa ce a fost atacata și lovita de un barbat vineri in centrul capitalei Copenhaga, a relatat agenția de presa Ritzau, citand poliția și biroul premierului, transmite digi24.ro .

Mette Frederiksen, prim-ministra Danemarcei, a fost atacata in Copenhaga

09:06, 08.06.2024 - Premiera Danemarcei, Mette Frederiksen, era in stare de șoc dupa ce a fost atacata și lovita de un barbat vineri in centrul capitalei Copenhaga, a relatat agenția de presa Ritzau, citand poliția și biroul premierului, transmite digi24.ro .

Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacata de un barbat in centrul capitalei Copenhaga

07:51, 08.06.2024 - Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacata ieri de un barbat in centrul capitalei Copenhaga, insa nu prezinta niciun semn de vatamare, a declarat un localnic pentru agentia de presa Reuters. „Premierul Mette Frederiksen a fost lovita vineri seara in piata Kultorvet din Copenhaga de un barbat…

Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacat in Copenhaga. Atacatorul a fost arestat

00:10, 08.06.2024 - Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacat și lovit de un barbat vineri, 7 iunie 2024, in centrul capitalei Copenhaga, a relatat agenția de presa Ritzau, citand poliția și biroul premierului, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?