Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii prognozează temperaturi primăvăratice

Publicat:

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi cerul va fi predominant senin. Termometrele vor indica in nord 4°C pe parcursul zilei și -6°C noaptea. In centrul țarii minima termica a aerului va constitui ziua 5°C, iar noaptea -5°C. In sud se vor inregistra 6°C ziua, iar noaptea vor fi -4°C. Vintul va sufla din sud-vest, cu o viteza de 1-6 m/s, presiunea atmosferica va fi inalta.  

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Sfirșitul de saptamina vine la pachet cu vești bune

16:20, 14.06.2024 - Meteorologii aduc vești bune la final de saptamina. Potrivit Serviciului Hidro-meteorologic de stat Week-endul vine cu vești frumoase, in sfirșit ploile contenesc, iar vremea devine confortabila și calda. Vintul va sufla din nord-vest slab la moderat, doar simbata pe timp de zi cu unele intensificari.…

Ploi și naduf in prima zi de weekend: Meteorologii prognozeaza pentru astazi precipitații și temperaturi de pana la +34°C

10:40, 08.06.2024 - Polile nu ne lasa. Meteorologii ne promit și pentru astazi, 8 iunie, ca predominant in a doua parte a zilei, pe arii extinse vor cadea ploi de scurta durata insoțite de descarcari electrice.

Ploile nu ne lasa: Meteorologii prognozeaza pentru astazi precipitații și temperaturi de pana la +34°C

09:25, 08.06.2024 - Polile nu ne lasa. Meteorologii ne promit și pentru astazi, 8 iunie, ca predominant in a doua parte a zilei, pe arii extinse vor cadea ploi de scurta durata insoțite de descarcari electrice.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

VIDEO Iarna la mijloc de prier: Zapada mieilor peste Apuseni, dupa temperaturi de vara. Ninge ca in povești la Arieșeni

09:11, 17.04.2024 - VIDEO Iarna la mijloc de prier: Zapada mieilor peste Apuseni, dupa temperaturi de vara. Ninge ca in povești la Arieșeni Iarna la mijloc de prier: Zapada mieilor peste Apuseni, dupa temperaturi de vara. Ninge ca in povești la Arieșeni La mijloc de prier, iarna a pus stapanire din nou pe zona Apusenilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?