Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Meseriașul” cu Logan blochează o intersecție din Cluj-Napoca. Ar merita să rămână PIETON? - VIDEO

Publicat:

Șoferul unui Logan a dat dovada ca poate încalca mai multe reguli de circulație pe o ditanța de câteva sute de metri.

&"Un &"meseriaș&" se gândește sa-i dea o lecție de condus unui elev de școala... depașindu-l &"regulamentar&", pe dreapta, prin parcare! Deh... era grabit omul... pâna la prima intersecție, unde era coada la ieșire&", a scris cel care a realizat filmul. Este vorba despre intersecția strazilor și București.

&"Dublam... ba nu! Triplam

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pieton lovit de o ambulanța, in București. Șoferul avea o alcoolemie de 0.23 mg/l in aerul expirat

10:45, 06.06.2024 - Un șofer de ambulanța, care a plecat baut in misiune, a lovit un pieton pe Calea Dorobanți, din Capitala, miercuri seara. Testul de alcoolemie efectuat de polițiști a indicat o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru șofer. Acesta s-a ales cu dosar penal in urma incidentului.

O ambulanta a accidentat un pieton care traversa neregulamentar, in București. Soferul avea o alcoolemie de 0,23 mg/l

09:45, 06.06.2024 - Un pieton care traversa neregulamentar pe Calea Dorobanti a fost accidentat, joi, de o ambulanta care se deplasa fara a avea semnalele acustice si luminoase in functiune, soferul fiind depistat cu o alcoolemie de 0,23 mg/l.

Care sunt cele mai populare restaurante de pe Bolt Food: Gurmanzii au decis

12:35, 23.05.2024 - Bolt Food premiaza restaurantele de top din București și Cluj, in cadrul ediției Bolt Food Awards 2024. Restaurantele sunt alese pe baza unor criterii predefinite, iar premiile sunt acordate in funcție de cum comanda utilizatorii din aplicație. Bolt Food Awards este o campanie internaționala de recunoaștere…

Romanii cred ca țara noastra merita sa intre total in Schengen, dar ca unele state blocheaza aderarea din motive economice (sondaj)

07:40, 26.04.2024 - Aproape doua treimi dintre romani cred ca tara noastra a indeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granitele terestre in Schengen, dar unele state europene blocheaza primirea Romaniei din motive economice, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

S-a „inmuiat” asfaltul de la atata ploaie? Camion scufundat din cauza lucrarilor de mantuiala!

08:56, 18.04.2024 - Surpriza neplacuta pentru șoferul unui camion care s-a „scufundat” pe o strada din cartierul Gruia, Cluj-Napoca. Acesta a ramas impotmolit dupa ce a dat cu mașina intr-o groapa astupata recent cu pietriș. Incidentul s-a petrecut pe strada Romulus Vuia din cartierul Gruia. Roata din fața a intrat in…

Gustav Klimt la Timișoara. Mai multe expoziții imersive itinerante ajung in toamna in orașul de pe Bega

14:15, 11.04.2024 - MINA, Muzeul Imersiv al Noilor Arte din București, va organiza expoziții itinerante in Cluj-Napoca, Iași și Timișoara in cadrul proiectului MINA Pop-Up. Una dintre expoziții este dedicata pictorului Gustav Klimt.

Cluj - ”Schema” folosita de șoferul unui BMW, care l-ar putea lasa lejer pieton - VIDEO

09:30, 11.04.2024 - Șoferul unui BMW a facut o romaneasca de toata frumusețea pe strada Oașului, din Cluj-Napoca. Acesta s-a prefacut ca vireaza dreapta, dar a continuat apoi sa circule pe drumul spre Gara, cu toate ca la semafor era roșu.”Schema” facuta de cel din BMW i-a lasat masca pe șoferii de pe un grup de Facebook,…

Accident teribil intr-o intersecție din Cluj-Napoca. O mașina s-a rasturnat dupa un impact devastator

09:00, 08.04.2024 - Pe imagini se vede cum o mașina forțeaza culoarea roșie a semaforului și se izbește violent de un alt autoturism condus de un tanar de 27 de ani. Impactul a fost atat de puternic, incat mașina care circula regulamentar s-a rasturnat.La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de salvare și…


Ce parere ai despre aceasta stire?