Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul lui Klaus Iohannis după dubla tragedie aviatică de la Constanța. Ce le-a transmis familiilor îndoliate

Publicat:

In cursul serii de miercuri, a transmis un mesaj de condoleanțe indreptat catre familiile celor șapte militari morți in urma prabușirii elicopterului IAR330- Puma, dar și catre , care, incepand de ieri seara, este mai saraca cu șapte eroi. In cursul nopții de miercuri spre joi, pilotul MIG-ului 21 LanceR a fpst […] The post Mesajul lui dupa dubla tragedie aviatica de la Constanța. Ce le-a transmis familiilor indoliate appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis de Ziua Drapelului: „Dragi romani, sa ramanem uniți”

09:56, 26.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, pe pagina oficiala a președinției, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Național. Acesta i-a indemnat pe romani sa ramana uniți.

Mesajul lui Klaus Iohhanis, cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului

17:50, 05.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 5 iunie 2024, un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului. Mesajul transmis de Klaus Iohannis “Marcarea pe 5 iunie a Zilei Mondiale a Mediului aduce in atenția publica importanța acestei tematici vitale și are menirea de a mobiliza milioane…

Un celebru fotbalist a fost operat de urgența. Ce mesaj a transmis romanul

22:05, 03.06.2024 - Cu ce probleme se confrunta Octavian PopescuFotbalistul de la FCSB a intampinat probleme serioase la laba piciorului, care au necesitat intervenția chirurgicala pentru a fi rezolvate. Decizia de a-l opera a fost luata de staff-ul medical al echipei, dupa ce problemele au afectat performanța jucatorului…

PNL sarbatorește 149 de ani de la inființare. Mesajul transmis de liberalul Andrei Baciu

12:01, 24.05.2024 - Partidul National Liberal (PNL) sarbatoreste 149 de ani de la infiintare, iar cu aceasta ocazie, liberalul Andrei Baciu si Andrei Galita au dezvaluit, intr-o postare pe Facebook, povestea infiintarii PNL din 24 mai 1875.

Mesajul transmis de preotul Necula romanilor, de Paște: "Cand nu mai e nimic de facut, El este cel care face"

16:51, 06.05.2024 - Parintele Constantin Necula a impartașit din ințelepciunea sa profunda, despre timp, rugaciune și importanța ințelegerii lui Iisus Hristos in viața noastra, in cadrul emisiunii De-a Viața Ascunselea cu Florentina Fantanaru, de la Antena 3 CNN.

Mesajul rapid transmis de Klaus Iohannis noului președinte al Slovaciei, Peter Pellegrini, pro rus!

19:50, 07.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitat, duminica, pe Peter Pellegrini, cel care a caștigat alegerile prezidențiale in Slovacia. Peter Pellegrini este un populist pro rus și un aliat al premierului Robert Fico.

Mesajul sfașietor transmis de tatal Andreei Morega, studenta ucisa de Mirel. Ce a spus la doua saptamani de la tragedie: “Ma simt atat de vinovat”

09:05, 07.04.2024 - Indiferent cum ar fi, un parinte nu ar trebui sa-și ingroape copilul, ci ar trebui sa fie invers. Din pacate, drama familiei tinerei ucisa la doar 22 de ani, este fara margini, iar mesajul sfașietor transmis de tatal Andreei Morega, vine la doua saptamani de la tragedie. Andreea Morega, ucisa la 22…


Ce parere ai despre aceasta stire?