Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Merite recunoscute la fileul voleiului arădean

Publicat:

Nu mai puțin de cinci medalii au cucerit elevii profesorilor și , primiți de catre , vicepreședintele CJA, care a promis sprijin (și) pentru sportul aradean la fileu.
/ , / și / au ocupat podimul juniorilor, și sunt campionii naționali la categoria cadeți, iar și au cucerit bronzul in competiția seniorilor. Toți fiind premiați de conducerea clubului aradean.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turista britanica, umilita de o polițista de frontiera din Cluj: ,,A ramas in lacrimi. Nu poate ințelege ce a facut ca sa merite un astfel de tratament”

13:45, 20.05.2024 - O romanca susține ca prietena ei din Marea Britanie a fost tratata deplorabil de catre o polițista de frontiera, pe aeroportul din Cluj-Napoca. Femeia spune ca a ajuns in Cluj duminica in jurul orei 3 dimineața, cu un zbor pe ruta Londra Luton-Cluj. Aceasta era insoțita de prietena ei care vizita…

Sculptura „Muntele și inima Lui”, in colecția muzeului aradean de arta 

12:30, 13.05.2024 - Complexul Muzeal Arad gazduiește miercuri, 15 mai 2024, de la ora 13, prezentarea operei de arta „Muntele și inima Lui”, sculptura realizata de Liviu Mocan, intrata in colecția de arta a muzeului prin generozitatea autorului. 

Cat cheltuie o familie cu trei copii și ce sfaturi a primit pentru a scadea din costuri. „Așteptam reducerile și la SH ca sa merite”

22:00, 11.05.2024 - Un parinte care are trei copii a cerut sfaturi pe Internet pentru a reuși sa mai reduca din cheltuieli, marturisind ca ar vrea sa nu-și priveze copiii de anumite cursuri. „Orice ai reduce scazi nivelul de trai”, i-au spus internauții, in timp ce alte persoane considera excesiv bugetul.

Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean

00:40, 11.05.2024 - Un fenomen, de regula, specific zonelor nordice ale globului, aurora boreala a putut fi observata pe cer și la Arad, vineri seara. Nu este insa... The post Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Senatorul liberal Cadariu a respins tentativa social democraților de a-și aroga doar ei merite pentru construirea autostrazii A7 de la Pașcani-Suceava-Siret. ”Vor sa ne convinga ca sunt singurii autori ca și cum finanțarea ar fi adusa de la ei de acasa”

17:10, 30.04.2024 - Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, a respins tentativa social democraților de a-și aroga doar ei merite pentru construirea tronsoanelor de autostrada A7 de la Pașcani-Suceava-Siret. Cadariu constata ca pesediștii ”omit cu deliberare” faptul ca finanțare pentru A7 pana la Pașcani a…

A murit procurorul aradean Pavel Palcu

17:15, 15.04.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți procurori aradeni din ultimii 20 de ani, Pavel Palcu a decedat luni, in jurul orei 14.00, la un centrul de... The post A murit procurorul aradean Pavel Palcu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Monika Brosovsky: „E o placere sa vezi Aradul tot mai frumos și mai viu”

09:15, 15.04.2024 - Monika Brosovsky-Boriga, legenda a baschetului aradean și național, fiica a unei alte legende a sportului aradean, Ladislau Brosovszky, golgeterul all-time al echipei de fotbal UTA, este ea insași o recordmena, cu 25 de sezoane jucate in primele ligi din Romania, Ungaria și Spania. In campionatul intern…

Un aradean a escrocat mai multe persoane, promițand ca le da vize pentru Canada și Australia. A cerut 10.000 de euro

14:40, 12.04.2024 - Un barbat din Arad, in varsta de 53 de ani, care a pretins 10.000 de euro susținand ca poate sa faca rost de permise de conducere fara examen și pașapoarte cu viza de Canada și Australia, a fost prins in flagrant de ofițerii de la Direcția Generala Anticorupție și este acuzat de trafic de influența.„Joi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?