Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mercenarii lui Prigojin au vrut să fure bombe nucleare care să încapă în rucsac, ca "să ridice miza" rebeliunii lor

Publicat:

au vrut sa fure bombe nucleare in timpul rebeliunii lor, susține șeful spionilor militari ucraineni, intr-un interviu pentru Reuters. Ar fi vrut unele de dimensiuni mici, care incap intr-un rucsac. doreau sa ridice miza rebeliunii și sa arate ca sunt gata sa lupte pana la capat, spune .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia dispune de progrese nucleare pentru o era a inteligenței artificiale, afirma un diplomat de top in domeniul controlului armelor

19:50, 25.06.2024 - Principalul diplomat rus pentru controlul armelor a declarat ca Rusia a facut progrese in materie de ‘arme “descurajare nucleara” care ii vor permite sa iși asigure securitatea pentru deceniile urmatoare, chiar și intr-o era dominata de progresele in domeniul inteligenței artificiale, scrie Reuters.…

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Rusia organizeaza exerciții militare folosind arme nucleare tactice

12:10, 06.05.2024 - Rusia a anuntat luni ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru utilizarea armelor nucleare tactice, dupa ceea ce Ministerul Apararii spune ca sunt amenintari provocatoare din partea oficialilor occidentali, relateaza Reuters.

Rusia va simula, la ordinul lui Putin, folosirea armelor nucleare tactice, „ca raspuns la amenințarile unor oficiali occidentali”

12:05, 06.05.2024 - Sub pretextul unor „declarații provocatoare” din partea Occidentului, armata rusa va efectua un exercițiu cu arme nucleare tactice la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina.Intr-un comunicat publicat luni pe Telegram, Ministerul Apararii de la Moscova a anunțat ca președintele…

De ce vrea Macron sa dea bombe nucleare Uniunii Europene

18:05, 01.05.2024 - Emmanuel Macron a sugerat ca armele nucleare franceze – Sfantul Graal al securitații naționale – ar putea fi puse la dispoziția apararii Uniunii Europene. Comentariile sale au starnit critici vehemente din partea intregului spectru politic. “Macron devine un pericol national”, a afirmat Thierry Mariani,…

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat 3.000 de bombe aeriene ghidate asupra Ucrainei in luna martie

13:45, 03.04.2024 - Numai in luna martie, Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 3.000 de bombe aeriene ghidate, 600 de drone si 400 de rachete, a declarat miercuri presedintele Volodimir Zelenski, potrivit Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?